dokarimesa: Πρωταθλήτρια Ευρώπης U17 η Ρωσία

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Πρωταθλήτρια Ευρώπης U17 η Ρωσία

Η Ρωσία επικράτησε 5-4 της Ιταλίας στη διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 που διεξήχθη στην Ζίλινα της Σλοβακίας. Τον αγώνα διηύθυνε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.



Στο πρώτο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν η Ιταλία, η οποία είχε 9 τελικές προσπάθειες έναντι μίας της Ρωσίας, αλλά δεν δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες. Ο Άντον Μιτριούσκιν επενέβη όποτε χρειάστηκε και κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.
Μετά την ανάπαυλα η "αρκούδα" ανέβασε την απόδοσή της και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Τρία λεπτά πριν από το τέλος της, 80λεπτης, κανονικής διάρκειας, ο νεοεισελθών Ντανιίλ Μπουράνοφ σημάδεψε τη ρίζα του δεξιού δοκαριού των "ατζούρι", χάνοντας την πιο κλασική ευκαιρία του τελικού.
Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι όπου ο Μιτριούσκιν απέκρουσε 3 προσπάθειες αντιπάλων (Ντι Μολφέτα, Σκιάκα, Παλάτσι) έναντι 2 του Σιμόνε Σκουφέ και χάρισε στην Ρωσία το 2ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17.
Σημειώνεται ότι και το 2006 η Ρωσία είχε κατακτήσει το κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι. Θύμα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου ήταν η Τσεχία.
Περισσότερες ειδήσεις απο τη διεθνή επικαιρότητα στο Contra.gr
επίσημο συνεργάτη του Balla

View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου