dokarimesa: Αναθέρμανση με Μόρα

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Αναθέρμανση με Μόρα



Ξανά στο προσκήνιο επανήρθε στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού το όνομα του Βαγγέλη Μόρα. Ο 31χρονος στόπερ της Βερόνα βρίσκεται στα πλάνα του Τριφυλλιού και απ’ ό,τι φαίνεται επιθυμεί και ο ίδιος να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Στη συμφωνία του Μόρα με τη Βερόνα υπάρχει όρος ότι εφόσον η ομάδα κερδίσει την άνοδό της, τότε το συμβόλαιο του παίκτη ανανεώνεται αυτόματα. Η Βερόνα είναι στη δεύτερη θέση της Serie B και απομένει μια αγωνιστική για να γιορτάσει την άνοδό της . Αυτό σημαίνει ότι το συμβόλαιο του Μόρα θα ανανεωθεί. Οπότε θα υπάρχουν δυο δρόμοι. Είτε ο παίκτης να λύσει το συμβόλαιο με τη Βερόνα κάνοντας διακανονισμό είτε ο Παναθηναϊκός να πληρώσει την ομάδα του για να τον αποκτήσει.
Το σίγουρο είναι ότι και η πλευρά του παίκτη έχει ρίξει γέφυρες με τον Παναθηναϊκό επιθυμώντας προφανώς να βρεθεί κοινή συνισταμένη για να επέλθει συμφωνία.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει δύο στόπερ και δεν αποκλείεται και οι δύο μεταγραφές να είναι από την Ελλάδα, δηλαδή ο Μόρας και ο Φυτανίδης. Επίσης οι Πράσινοι θέλουν να τελειώσουν τις μεταγραφές τους το συντομότερο δυνατό, όπως ακριβώς και ο Μόρας ψάχνει να σιγουρέψει το μέλλον του όσο πιο γρήγορα μπορεί.
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1&appId=381750341873197"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Νόμος Βαρέλα στις μεταγραφές
Την Τετάρτη θα ανακοινώσει ο Παναθηναϊκός τις μεταγραφές του, όλες από εισηγήσεις του αρχισκάουτερ - Τέλος στην περίπτωση Κοντοέ.
29.01.2013 20:49
View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου