dokarimesa: Θύμα ληστείας ο Μουρίνιο!

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Θύμα ληστείας ο Μουρίνιο!

Ένας σεσημασμένος ληστής έκλεψε κοσμήματα αξίας 125.360 ευρώ από τη σουίτα του Ζοζέ Μουρίνιο σε ξενοδοχείο του Λονδίνου και διέφυγε με ταξί που κάλεσε ο θυρωρός του ξενοδοχείου.



Ο 32χρονος Τζέιμι Φίλαν, οπαδός της Άρσεναλ, εισέβαλε στο δωμάτιο του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης όπου διέμενε με τη σύζυγό του, Ματίλντε, και την 16χρονη κόρη του, Τίτα, στις 27 Μαρτίου.
Ο Πορτογάλος απουσίαζε για δουλειές και η οικογένειά του είχε βγει για ψώνια, όταν ο ληστής άδραξε την ευκαιρία και εισέβαλε στο δωμάτιο, αφού πρώτα πέρασε απαρατήρητος από τους υπαλλήλους ασφάλειας χάρη στον ανελκυστήρα του προσωπικού.
Η λεία του ήταν ένα πανάκριβο κολιέ του οίκου Cartier, σκουλαρίκια κι ένα δαχτυλίδι αξίας 60.500 ευρώ, που είχε κάνει δώρο ο Special One στη γυναίκα του. Ο ληστής έβαλε τα κοσμήματα σε μία τσάντα "Louis Vuitton" που υπήρχε στο δωμάτιο και διέφυγε με ταξί, δίχως να τον αντιληφθεί κανένας.
Ο Φίλαν συνελήφθη 2 εβδομάδες αργότερα, όταν επιχειρούσε να ληστέψει δωμάτιο ενός άλλου ξενοδοχείου. Καταδικάστηκε σε 31 μήνες φυλάκιση και απαγόρευση εισόδου σε ξενοδοχεία του Λονδίνου για 5 χρόνια. Το 2007 είχε φυλακιστεί για 5 χρόνια διότι σε πρσοπάθειά του να διαφύγει από μία ληστεία σπιτιού είχε πατήσει και σκοτώσει με το αυτοκίνητο μία γυναίκα.


View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου