dokarimesa: Συμφωνία για μονοετή ανανέωση συμβολαίου του ΠΑΟΚ με τον Λίνο

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συμφωνία για μονοετή ανανέωση συμβολαίου του ΠΑΟΚ με τον Λίνο

Οι καλές εμφανίσεις του Αλβες Λίνο, σε αντίθεση με τις εμφανίσεις άλλων συμπαικτών του, ανοίγει το δρόμο για επέκταση της συνεργασίας του Βραζιλιάνου πλάγιου μπακ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και για ένα ακόμα χρόνο.

Ετσι ο 36χρονος ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ για παραμονή ενός ακόμα έτους, μετά από συνάντηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι, και αύριο, Παρασκευή, θα υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο. Είναι προφανές ότι εκτιμήθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη η παρουσία του ξένου ποδοσφαιριστή, εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ακόμα μία απουσία μετρά ο ΠΑΟΚ λόγω κίτρινων καρτών, αφού εκτός από τον Λάζαρ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Ρουμανία για να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν θα έχει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, και τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος συπμλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αναγκαστικά θα απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι των πλέι-οφ. Ετσι το χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο λογικά ήταν το τελευταίο του Σταφυλίδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού όπως είναι γνωστό έχει πάρει μεταγραφή για τη Λεβερκούζεν, με την οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.
Από την άλλη πλευρά, ευχάριστο νέο είναι για τον Γεωργιάδη η επιστροφή των Κάτσε και Σίλντενφελντ οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και θα δώσουν κανονικά το "παρών" στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου