dokarimesa: Αγώνας δίχως αύριο

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Αγώνας δίχως αύριο

  Αγώνας δίχως αύριο για την Arsenal και για την Wigan! To παιχνίδι στο Emirates Stadium (14/5/13 9:45μμ) μοιάζει να είναι τελικός, αφού και οι δύο ομάδες διεκδικούν την νίκη πάσιν θυσία, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.


   Μετά και τα τελικά αποτελέσματα του σαββατοκυρίακου για την 37η αγωνιστηκή της Premier League, οι δύο ομάδες θα δώσουν την μάχη τους ξέρωντας ότι αυτό το παιχνίδι η νίκη είναι μονόδρομος! Οι μεν "κανονιέρηδες" έπεσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, μετά την νίκη της Tottenham μέσα στο Britania Stadium την Stoke με 2-1, και χρειάζονται τη νίκη για να ανεβούν και πάλι στην 4η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του champions league. Επίσης να έχουν αυτοί τον πρώτο λόγο την τελευτάια αγωνιστική, γνωρίζωντας ότι μόνο απο τα δικά τους πόδια θα εξαρτώνται.
 


     Απο την άλλη οι κυπελλούχοι έρχονται στο Λονδίνο για ακόμη ένα "τελικό" και πάλι, με μοναδικό στόχο την νίκη αφού καίγονται μόνο για το τρίποντο! Η Wigan με νίκη φθάνει στους 38 βαθμούς, 2 βαθμούς πίσω απο την Αston Villa, με την οποία θα την αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της και αυτό σημαίνει ακόμη ένας κρίσημος "τελικός", διότι εκεί θα φανεί ποιά ομάδα θα ακολουθήσει την Reading και QPR στην Championship! Με λίγα λόγια, η νίκη της Wigan με την Arsenal, θα περιπλέξει πολύ τα πράγματα, και έτσι η τελευταία αγωνιστική θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον  και για τους πάνω και για τους κάτω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου