dokarimesa: ΠΑΟΚ-Αστέρας 1-0: ΠΑΟΚ για Τσάμπιονς Λιγκ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΠΑΟΚ-Αστέρας 1-0: ΠΑΟΚ για Τσάμπιονς Λιγκ

O ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά στα πλέι οφ της Superleague. Χρυσός σκόρερ για τον Δικέφαλο του Βορρά ο Σέκου Ολίσε, αποβολή για τον Κάτσε στο 88'. Αποδοκιμασίες του κόσμου για το διαιτητή Κάκο.


Έτσι κρίθηκεΓια 6η και τελευταία φορά συναντήθηκαν την εφετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε για 3η φορά τους Αρκάδες στην Τούμπα και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρωτιά στα πλέι οφ.
Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη δεν ήταν το ίδιο καλή με τον αγώνα στην Τρίπολη πριν από τρεις μέρες, ωστόσο είχε ουσία και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι της.
Ο Αστέρας είχε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε κοντά στο 0-1 με τον Χουάν Πάμπλο Κάφα, που πήρε τη θέση του κουρασμένου Ράγιος στο αρχικό σχήμα των Αρκάδων. Ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γλύκο σε τετ α τετ. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΚ να μην απειλεί στο ελάχιστο τον Φούλοπ.
Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γεωργιάδης έβαλε τον Βούκιτς στο βασικό σχήμα και έπαιξε με έναν μόνο προωθημένο, τον Αθανασιάδη. Αυτό το στιλ, που φαίνεται ότι ταιριάζει καλύτερα στον ΠΑΟΚ, έφερε αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος. Ο Βούκιτς είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 54', αλλά από καλή θέση πλάσαρε άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ με δυνατό κοντινό σουτ του Ολίσε έπειτα από διαδοχικά λάθη στις αντιδράσεις της άμυνας του Αστέρα. Ο Ολίσε ήταν αυτός που έφτασε κοντά και σε δεύτερο ΠΑΟΚ, αλλά στο τετ α τετ με τον Φούλοπ, ο Ούγγρος γκολκίπερ απέκρουσε χαμηλά το σουτ του Λιβεριανού.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κάτσε με δύο κίτρινες, ενώ ο Αστέρας χωρίς τον Κοντοέ που αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο μέρος.
Κλειδί αγώναΗ παρουσία του Βούκιτς πίσω από τον επιθετικό και η επιλογή του Γεωργιάδη να παίζει με έναν επιθετικό, και όχι με δύο.

MVP
Ο Ολίσε έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με ένα πολύ ωραίο γκολ, ενώ ήταν αυτός που δημιούργησε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του "Δικεφάλου" για το 0-2.

Αδύναμος κρίκος
Ο Τσίμο Ναβάρο. Ο Ισπανός είναι σε κακή κατάσταση, δεν μπορεί να κάνει μια προσωπική ενέργεια από το δεξί άκρο που τον τοποθετεί ο Τσιώλης και είναι ο αδύναμος κρίκος στα τελευταία ματς των Αρκάδων.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Κουμάλο, Λίνο (80' Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ (87' Λόρενς), Ολίσε, Ρομπέρ, Βούκιτς (56' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης
Αστέρας: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Κοντοές (32' Γιαλούσης), Άλβαρες (70' Καλαντζής), Ουσέρο, Ναβάρο, Κάφα (55' Ράγιος), ντε Μπλάσιτς, Περόνε
Κίτρινες: Κάτσε, Ολίσε, Κατσουράνης, Λάζαρ - Κοντοές
Κόκκινες: Κάτσε
Διαιτητής: Κάκος.

View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου