dokarimesa: Ομόνοια: Eχουν πολλά κίνητρα

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ομόνοια: Eχουν πολλά κίνητρα


Οι παίκτες της Ομόνοιας έχουν πολλά κίνητρα στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, και αναμφίβολα το κίνητρο εξασφάλισης εισιτηρίου για τα

προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ είναι πολύ μεγάλο. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι έχει πάρει φόρα και αυτή τη δυναμική θέλει να αξιοποιήσει σε άλλο ένα δύσκολο ντέρμπι.

Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εορτές του Πάσχα, η Ομόνοια συνέτριψε την Ανόρθωση με 4-0 και επιβεβαίωσε την πολύ καλή της φόρμα που τρέχει τους τελευταίους τρεις μήνες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, πέραν του Ζοάο Άλβες, ο Σαβέφσκι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Επομένως αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Μορέιρα κάτω από τα δοκάρια, τους Σκαραμοτσίνο και Σπούνγκιν στα δύο άκρα της άμυνας, τον Αντράντε σαν στόπερ και τους Ντανιέλσον και Αλαμπί να διεκδικούν τη δεύτερη θέση στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν γι' ακόμα ένα παιχνίδι οι Σοάρες, Λεάντρο και Ασίς, ενώ τις τρεις θέσεις στην επίθεση θα καλύψουν οι Χριστοφή, Εφραίμ και Αντρέ Άλβες.

Η Ομόνοια θέλει πάση θυσία την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, που θα ανάψει το πράσινο φως στη διοίκηση της Ομόνοιας για να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγραμματισμού και του σχεδιασμού της νέας περιόδου.

View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου