dokarimesa: «Πετάει» η Ρεάλ Μαδρίτης που... φοράει Emirates

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Πετάει» η Ρεάλ Μαδρίτης που... φοράει Emirates

Απογειώνεται η Ρεάλ Μαδρίτης! Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη χορηγία της φανέλας της. Οι «βασίλισσα» αλλάζει χορηγό, και μολονότι μέχρι πρότινος διαφήμιζε την «BWIN», έφτασε σε συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία «Emirates» για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί το ακριβές αντίτιμο της συνεργασίας, που σύμφωνα με τα ΜΜΕ πάντως, θα είναι 150 εκατ. ευρώ, δηλαδή 30 εκατ. το χρόνο.

«Πρόκειται για μια νέα εποχή για δύο εμπορικά σήματα παγκόσμιας αναγνώρισης, που θα μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας για νέες επιτυχίες» υποστήριξε ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές συμφωνίες στην ιστορία του συλλόγου».
Η εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάι, αντικαθιστά την «BWIN» που βρισκόταν στην φανέλα της Ρεάλ τα τελευταία έξι χρόνια, σε συμφωνία που προέβλεπε 23 εκ. ευρώ το χρόνο.
Την Τρίτη η ομάδα ανακοίνωσε ότι η «BWIN» θα παραμείνει στο χορηγικό της πρόγραμμα με αρμοδιότητες, στα social media και την ενσωμάτωση της online χρησιμοποίησης των κινητών.
Η συγκεκριμένη χορηγία από την «Emirates» φέρνει την Ρεάλ Μαδρίτης στα ίδια επίπεδα από οικονομικής άποψης σε σχέση με την «αιώνια αντίπαλό» της Μπαρτσελόνα, που έχει συμφωνία με την «Qatar Foundation» αξίας 30 εκ. ευρώ ανά σεζόν μέχρι το 2016.

View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου