dokarimesa: Χωρίς «Ρόνι» και Κακά η αποστολή για το Συνομοσπονδιών

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Χωρίς «Ρόνι» και Κακά η αποστολή για το Συνομοσπονδιών

Χωρίς τους Ροναλντίνιο και Κακά θα παραταχθεί η εθνική Βραζιλίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 15-30 Ιουνίου στη «χώρα του καφέ», καθώς ο τεχνικός της «σελεσάο», Λουίς Φελίπε Σκολάρι, απέκλεισε αμφότερους από την αποστολή.

Αν και ο «Φελιπάο» αναμενόταν να συμπεριλάβει στην τελική 23άδα τουλάχιστον έναν από τους δύο άσους, έκανε την έκπληξη και απέκλεισε και τους δύο, όπως και τον Ραμίρες της Τσέλσι, στη θέση του οποίου προτίμησε τον Λουίζ Γκουστάβο της Μπάγερν Μονάχου.
«Μπορούμε να χάσουμε ως προς την εμπειρία, αλλά θα αναπληρώσουμε αυτή την απώλεια με τον ενθουσιασμό, τον οποίο φέρνουν οι νεαροί παίκτες» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Σκολάρι, υπό την καθοδήγηση του οποίου η εθνική Βραζιλίας έχει απολογισμό μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε πέντε αγώνες.

Η αποστολή της Βραζιλίας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ζούλιο Σέζαρ (Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς), Ντιέγκο Καβαλιέρι (Φλουμινένσε), Τζέφερσον (Μποταφόγκο).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ντάνιελ Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φελίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ζεάν (Φλουμινένσε), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Ντάντε (Μπάγερν Μονάχου), Ρέβερ (Ατλέτικο Μινέιρο).
ΜΕΣΟΙ: Παουλίνιο (Κορίνθιανς), Λουίζ Γκουστάβο (Μπάγερν Μονάχου), Φερνάντο (Γκρέμιο), Ερνάνες (Λάτσιο), Ζάντσον (Σάο Πάουλο), Όσκαρ (Τσέλσι), Λούκας (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπέρναρντ (Ατλέτικο Μινέιρο).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Νεϊμάρ (Σάντος), Φρεντ (Φλουμινένσε), Χουλκ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Λεάντρο Νταμιάο (Ιντερνασιονάλ).

View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου