dokarimesa: Περίεργο σενάριο με Μονακό, Ρεάλ και... Φαλκάο

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Περίεργο σενάριο με Μονακό, Ρεάλ και... Φαλκάο

Ενα περίεργο αλλά διόλου απίθανο να πραγματοποιηθεί σενάριο αποκαλύπτει η ισπανική "As" αναφορικά με τη φημολογούμενη μετακίνηση του Ρανταμέλ Φαλκάο στη Μονακό.

Λίγες ημέρες πριν ήρθαν στο φως δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μονακό να προσφέρει "γη και ύδωρ" σε Ατλέτικο και Φαλκάο προκειμένου να κάνει κάτοικο... Πριγκιπάτου τον κολομβιανό επιθετικό.
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, υπάρχει πιθανότητα ο Φαλκάο να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσω... Μονακό. Αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει η "As", σε περίπτωση μετακίνησης του 27χρονου στράικερ στη Μονακό, θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για τη βασίλισσα της Ευρώπης.
Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως εάν ο Φαλκάο καταλήξει τελικά στη Μονακό, είναι πιθανόν να μην ολοκληρώσει καν τη χρονιά στη Γαλλία και να πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ τον Ιανουάριο κιόλας. Αλλωστε, δε θα υπάρχει πρόβλημα συμμετοχής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς δε θα συμμετέχει σε αυτές του χρόνου η Μονακό, μιας και τώρα ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία.
Ο λόγος αυτής της... κομπίνας είναι πως δε θα είναι καθόλου "κομψό" να μετακομίσει ο Φαλκάο απευθείας από την Ατλέτικο στη "μισητή" συμπολίτισσα Ρεάλ.
Οπως και να έχει, το σενάριο που αποκαλύπτει η "As" είναι αρκετά τραβηγμένο, παρ' όλα αυτά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του κολομβιανού, μιας και τα μάτια μας έχουν δει πολλές... τρελές μεταγραφικές ιστορίες.



View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου