dokarimesa: Φέρντιναντ ξανά, πέντε χρόνια μετά

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Φέρντιναντ ξανά, πέντε χρόνια μετά

Του το φύλαγε για δώρο ο Φέρντιναντ. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γ. σημείωσε ξανά γκολ μετά από πέντε χρόνια, στο τελευταίο παιχνίδι του Φέργκιουσον στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-1 της Σουόνσι στο «Θέατρο των Ονείρων» χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ρίο Φέρντιναντ στο 87ο λεπτό του αγώνα, που ήταν και ο τελευταίος εντός έδρας για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ βρήκε δίχτυα και πάλι, έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα, ήταν στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ στις 12 Ιανουαρίου του 2008, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επικρατούν με το εμφατικό 6-0 στην έδρα τους και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει χατ-τρικ.
12-01-2008 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ 6-0
Εύκολο απόγευμα είχε περάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Νιούκαστλ στις 12 Ιανουαρίου του 2008 σε αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ. Αν και το α? ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, στο β? μέρος οι «κόκκινοι διάβολοι» με μπροστάρη τον Κριστιάνο, ισοπέδωσαν τις «καρακάξες».
Τον χορό τον γκολ άνοιξε ο Πορτογάλος στο 49ο λεπτό και τον ακολούθησε ο Κάρλος Τέβες στο 54ο. ο Ρονάλντο κάνει το 3-0 στο 70ό, με τον Ρίο Φέρντιναντ να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της Γιουνάιτεντ στο 85?. Ο Κριστιάνο σημειώνει και το τρίτο του προσωπικό τέρμα, τρία λεπτά αργότερα, με τον Τέβες να βάζει το κερασάκι? στην τούρτας στις καθυστερήσεις του αγώνα, διαμορφώνοντας του τελικό 6-0.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-1 της Σουόνσι στο «Θέατρο των Ονείρων» χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ρίο Φέρντιναντ στο 87ο λεπτό του αγώνα, που ήταν και ο τελευταίος εντός έδρας για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ βρήκε δίχτυα και πάλι, έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα, ήταν στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ στις 12 Ιανουαρίου του 2008, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επικρατούν με το εμφατικό 6-0 στην έδρα τους και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει χατ-τρικ. 12-01-2008 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ 6-0 Εύκολο απόγευμα είχε περάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Νιούκαστλ στις 12 Ιανουαρίου του 2008 σε αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ. Αν και το α? ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, στο β? μέρος οι «κόκκινοι διάβολοι» με μπροστάρη τον Κριστιάνο, ισοπέδωσαν τις «καρακάξες». Τον χορό τον γκολ άνοιξε ο Πορτογάλος στο 49ο λεπτό και τον ακολούθησε ο Κάρλος Τέβες στο 54ο. ο Ρονάλντο κάνει το 3-0 στο 70ό, με τον Ρίο Φέρντιναντ να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της Γιουνάιτεντ στο 85?. Ο Κριστιάνο σημειώνει και το τρίτο του προσωπικό τέρμα, τρία λεπτά αργότερα, με τον Τέβες να βάζει το κερασάκι? στην τούρτας στις καθυστερήσεις του αγώνα, διαμορφώνοντας του τελικό 6-0.
12-05-2013 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σουόνσι 2-1           
Στο τελευταίο ματς του Σερ Άλεξ στο «Ολντ Τράφορντ», δεν γινόταν η Γιουνάιτεντ να μην του χαρίσει τη νίκη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 49ο.
Ο χρόνος τελείωνε, με την ισοπαλία να μοιάζει ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Ο Ρίο Φέρντιναντ όμως, που ξέρει καλά να «χτυπάει» στο τέλος, έκανε αυτό που έπρεπε και που άξιζε στο «αντίο» του Φέργκιουσον στο «Θέατρο των Ονείρων».
Ο αμυντικός της Μάντσεστερ, βρίσκει ξανά δίχτυα έπειτα από πέντε χρόνια, με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» στο 87ο λεπτό, κάνοντας τους πανηγυρισμούς ακόμα πιο έξαλλους στις εξέδρες.
Φωτεινή Πούντου


View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου