dokarimesa: O Σβαϊνστάιγκερ βρήκε κίνητρο στη Τσέλσι

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

O Σβαϊνστάιγκερ βρήκε κίνητρο στη Τσέλσι

Ο Σβαϊνστάιγκερ αποκάλυψε ότι η Μπάγερν ακόμα πονάει από την περσινή ήττα στον τελικό του Champions League από την Τσέλσι και ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο τους, όμως αυτό του δίνει κίνητρο για τον φετινό τελικό του Σαββάτου
(25/05) απέναντι στη Μπρούσια Ντόρτμουντ.
«Η ήττα από τη Τσέλσι μας δίνει ένα μεγάλο κίνητρο» ξεκίνησε και συνέχισε λέγοντας «προσωπικά, το να χάσω τον τελικό πέρσι μου έδωσε ένα μεγάλο κίνητρο ώστε να το κάνουμε φέτος. Νομίζω φαίνεται αυτό και σε άλλους παίκτες επίσης.»
Η Μπάγερν έχει χάσει δύο από τους τρεις τελικούς που έχει συμμετάσχει, αρχικά πριν από τρία από την Ίντερ και στη συνέχεια πέρσι από την Τσέλσι και θέλει φέτος να βγάλει από πάνω της την ετικέτα του «looser».
Ενδιαφέρον προκαλεί τις τελευταίες τρεις σεζόν μόνο μία φορά η Μπάγερν έχει καταφέρει να κερδίσει την Μπορούσια και αυτή στο κύπελλο Γερμανίας, στο πρωτάθλημα έχουν αναδειχθεί και τις δύο φορές φέτος ισόπαλες. Ενώ η Μπορούσια έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια για το Γερμανικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το περσινό 5-2 στον τελικό του κυπέλλου.
Για αυτά ο Γερμανός μέσος είπε: «Έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι όπως μπορείτε να δείτε. Είναι πρώτη φορά που έχουμε τόσο καλή χρονιά στην Bundesliga. Ο τρόπος που παίξαμε και στις τρεις διοργανώσεις το αποδεικνύει.
Όσο για τον τελικό του Champions League είπε: «Θα είναι ένας κλειστός αγώνας πολλά μπορούν να συμβούν, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι και θα είμαστε έτοιμοι όταν το παιχνίδι ξεκινήσει.»
Τέλος όταν ρωτήθηκε για τον αν οι Βαυαροί είναι το φαβορί είπε: «Μπορεί να είμαστε φαβορί αλλά η Ντόρτμουντ έχει κερδίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο τα δύο τελευταία χρόνια και έχει μια πολύ καλή ομάδα, δεν είναι τυχαία στον τελικό.»

View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου