dokarimesa: 100 εκ για τρεις Μπλαουγκράνα!

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

100 εκ για τρεις Μπλαουγκράνα!

Η Μπαρτσελόνα είχε επαφές με τη Μονακό το προσεχές διάστημα και της πρόσφερε τρεις ποδοσφαιριστές της έναντι 100 εκατομμύριων ευρώ! Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα από τη Γαλλία διευκρινίζοντας πως οι τρεις «Καταλανοί» είναι οι Φάμπρεγας - Βαλδές - Σάντσες.

Η κίνηση αυτή έγινε γιατί η διοίκηση της Μπάρτσα αναζητά χρήματα ειδικά μετά και τη διαφαινόμενη αγορά του Νεϊμάρ με περίπου 55 εκ. ευρώ. Η φυγή του Φάμπρεγας μοιάζει δυνατή αφού φέτος παραγκωνίστηκε από τον Βιλανόβα. Η πρόταση είναι στα χέρια του Ριμπόλοβλεφ, του Ρώσου δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτης της Μονακό.
Βέβαια το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μονακό έχει ήδη προσεγγίσει τον Ζοάο Μουτίνιο της Πόρτο αλλά δεν αποκλείει να κάνει δίδυμο με τον Ισπανό των πρωταθλητών Ισπανίας.
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1&appId=381750341873197"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου