dokarimesa: Ρόμπεν: Πάντα είχα πίστη στον εαυτό μου

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ρόμπεν: Πάντα είχα πίστη στον εαυτό μου

Στο ποδόσφαιρο άλλοτε είσαι ήρωας και άλλοτε μοιραίος, σύμφωνα μα τον Αριεν Ρομπεν, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως ανέκαθεν πίστευε στον εαυτό του επισημαίνοντας πως ο τίτλος του Τσάμπιονς Λιγκ σημαίνει πολλά για εκείνον.

Το λυτρωτικό γκολ του Αριεν Ρόμπεν, που έδωσε τη νίκη στη Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θεώρησαν πολλοί πως ήταν μια απάντηση προς τους επικριτές, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως πάντα είχε πίστη στον εαυτό του προσθέτοντας πως στο ποδόσφαιρο άλλοτε είσαι ήρωας και άλλοτε μοιραίος.
Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου τόνισε:
"Πάντα είχα πίστη στον εαυτό μου και ανέκαθεν δούλευα σκληρά για να είμαι σε καλή κατάσταση. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, άλλες φορές είσαι ο ήρωας κι άλλες ο μοιραίος. Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά για μένα, αλλά πάνω από όλα για την ομάδα. Πέρσι στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ για τον τρόπο που χάσαμε".
Όσο για το αν έχει αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας, ο Ρόμπεν απάντησε:
"Χρειάζεται λίγος χρόνος για να το συνειδητοποιήσεις. Τα καταφέραμε, πήραμε τον τίτλο και αυτό θα μείνει στην ιστορία. Όταν ξύπνησα το επόμενο πρωί σκέφτηκα... Ναι, είμαι τροπαιούχος του Τσάμπιονς Λιγκ...".
Στην συνέχεια ο Ρόμπεν μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Στουτγάρδη την Παρασκευή (31/05):
"Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και θέλουμε να ολοκληρώσουμε το τρεμπλ. Καμία γερμανική ομάδα δεν το έχει πετύχει αυτό. Είμαστε το φαβορί, αλλά αυτό δεν μας εξασφαλίζει τίποτα και το τρόπαιο δεν θα έρθει αυτόματα. Πρέπει να παλέψουμε γι' αυτό. Η Στουτγάρδη είναι δυνατή ομάδα".



View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου