dokarimesa: Κουπόνι για το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Κουπόνι για το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Καλημέρα φίλοι μου,
Σήμερα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο κυπριακό πρωτάθλημα. ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΚ παίζουν όλη τη χρονιά σε ένα παιχνίδι που δυστυχώς δίνει μόνο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι και οι δύο ομάδες αξίζουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. 
  Η ΟΜΟΝΟΙΑ βολεύετε και με ισοπαλία αλλά δεν νομίζω να το ρισκάρει ενώ η ΑΕΚ θέλει νίκη και μόνο νίκη.
Ναι μεν η ΑΕΚ φέτος έχει το απόλυτο στο ΓΣΠ αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον κόσμο που αναμένετε να δώσει βροντερά το παρών του έχει σοβαρό προβάδισμα.

Το παιχνίδι Ανόρθωσις-ΑΠΟΕΛ είναι αδιάφορο και προσφέρετε για δοκιμές και πειραματισμούς. Αυτό που θέλει να δει ο κόσμος είναι ποδόσφαιρο χωρίς άγχος και πολλά γκολ.

Στα χαμηλά στρώματα έχουμε μεγάλους αγώνες! Η Σαλαμίνα θέλει μόνο νίκη για ακόμα μια εβδομάδα με τον Εθνικό να έχει εξασφαλισμένη την παραμονή. Το παιχνίδι Ολυμπιακός-Αλκή αποκτά ξαφνικά ενδιαφέρον αφού υπάρχει το ενδεχόμενο αφαίρεσης 6 βαθμών της Αλκής απο την FIFA. Έτσι με ένα θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός αποφεύγει τον υποβιβασμό!


Αναλυτικά οι προβλέψεις μας για αυτό το Σαββατοκύριακο : 

ΟΜΟΝΟΙΑ
win
1.83
ΑΝΟ-ΑΠΟΕΛ
over
2
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
win
2.1
ΟΛΥ-ΑΛΚΗ
uner
1.8




Παίξε και εσύ με μπόνους μέχρι και 50 ευρώ στην Bwin και Meridianbet https://sports.bwin.com/el/sports?wm=3587379&zoneId=1141816

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου