dokarimesa: Σουάρες: «Το να αρνηθεί κάποιος τη Ρεάλ, είναι δύσκολο»

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Σουάρες: «Το να αρνηθεί κάποιος τη Ρεάλ, είναι δύσκολο»



Την επιθυμία του να αγωνιστεί με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε με έμμεσο τρόπο ο Λουίς Σουάρες, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να αρνηθεί την Ρεάλ, συμπληρώνοντας πως έχουν μιλήσει με το μάνατζερ του, ωστόσο δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τους οπαδούς των «κόκκινων», η οποία τον τελευταίο καιρό τον κριτικάρουν για την συμπεριφορά του.
"Είναι προφανές πως ο κάθε παίκτης έχει τη φιλοδοξία να κερδίζει τίτλους και να γίνει επιτυχημένος σε μεγάλες ομάδες. Έχουμε μιλήσει με τον μάνατζερ μου, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί. Το να αρνηθεί κάποιος τη Ρεάλ, είναι δύσκολο, αλλά έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ".
Για την κριτική που άκουσε από οπαδούς της Λίβερπουλ για την συμπεριφορά του είπε: "Μ' αρέσει που αγωνίζομαι στην Λίβερπουλ, αλλά δεν μου άρεσε η μεταχείρισή μου από τους οπαδούς της τελευταίες εβδομάδες".
Για τους Άγγλους δημοσιογράφους: "Ακόμα κι αν κάνω κάτι σωστά, οι δημοσιογράφοι στην Αγγλία, θα προσπαθήσουν να με βγάλουν λάθος, με μεταχειρίζονται πολύ άδικα".
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1&appId=381750341873197"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Έφτυσε… αίμα η Ρεάλ Μαδρίτης (video)
Πολύ δύσκολο… τρίποντο της «βασίλισσα» με 2-1 στην έδρα της Λεβάντε, το νικητήριο γκολ ο νεαρός Μοράτα, αποχώρησε ματωμένος ο Ρονάλντο!
12.11.2012 01:31
View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου