dokarimesa: Κουπονάκι Παρασκευής 15/9/17

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Κουπονάκι Παρασκευής 15/9/17

    Παρασκευή και κουπονάκι! Μια καλή προθέρμανση πριν απο το σαββατοκυρίακο. Αγώνες απο Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο και άλλες χώρες. Πάμε να δούμε τι προτείνει το <δοκάριμεσα> και ο Χ-ΜΑΝ.












  • HANNOVER 96 - HAMBURGER SV        UNDER 2.5 GOALS
          Ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες πάρα πολύ καλά την σεζόν με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην 3ή θέση με 7 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους στην 7η θέση με 6 βαθμούς. Στενά τα περιθώρια και για τους δύο, αφού και στους προηγούμενους αγώνες που έδωσαν έπερναν την ουσία.

  • AFC BOURNEMOUTH - BRIGHTON & HOVE ALBION        1 & OVER 2.5 GOALS
          Τα <κεράσια> βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και χρειάζονται επειγόντος νίκη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εισπράξει ούτε και ένα βαθμό στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, σκοράροντας μόνο μια φορά! Ο σημερινός αγώνας είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους για να μην βυθιστούν και άλλο.


  • EIBAR - LEGANES        GOAL/GOAL
          Παιχνίδι και για τις τρείς επιλογές πρόβλεψεις, όμως εμείς θα αρκεστούμε στο G/G. Πολύ καλή η συγκομιδή βαθμών απο τους φιλοξενούμενους με 6 βαθμούς στις πρώτες τρείς αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι με μόλις μια νίκη, παίζουν στην έδρα τους για την νίκη, όμως μπροστά τους θα βρούν μια καλή συμπαγής ομάδα η οποία μπορεί να σκοράρει.


  • TOULOUSE - BORDEAUX      GOAL/GOAL & OVER 2.5 GOALS
           Αναμένουμε μεγάλο παιχνίδι στην Τουλούζ με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την νίκη. Αήττητοι μέχρι στιγμής οι φιλοξενούμενοι με τρείς ισάριθμες ισοπαλίες εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο νίκες εντός.


  • SPARTA ROTTERDAM - AZ ALKMAAR     2
          Υπάρχει φαβορί στον αγώνα και είναι η Αλκμάαρ. Έχει μαζέψει 9 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες με μόλις μια ήττα στην πρεμιέρα απο την PSV εκτός έδρας.


  • CLUB BRUGGE - KV MECHELEN        1  & OVER 2.5 GOALS
          Απο ήττα προέρχονται οι γηπεδούχοι και σήμερα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες με εντιπωσιακό τρόπο. Ο αποκλεισμός απο την Ευρώπη οδηγεί την Κλάμπ Μπρίζ για κατάκτηση του πρωταθλήματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου