dokarimesa: Κουπόνι ΟΠΑΠ 20-21/08/2014

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Κουπόνι ΟΠΑΠ 20-21/08/2014

kouponi opap europa league champions league
Καλημέρα φίλοι και φίλες του στοιχήματος!

Έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα στο Twitter  από αγαπητούς αναγνώστες οι οποίοι θέλουν να συμπεριλάβουμε στο κουπόνι στοιχήματος ανάλυση και προβλέψεις για τις Ελληνικές και Κυπριακές ομάδες στους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ok! Σήμερα το κουπόνι στοιχήματος μας θα περιλαμβάνει μόνο Κυπριακές και Ελληνικές ομάδες…


Ξεκινώντας από το Champions League και τον αγώνα Άαλμποργκ-ΑΠΟΕΛ, οι νταμπλούχοι  Κύπρου συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να φύγουν με καλό αποτέλεσμα από την Δανία αλλά ο αγώνας κρύβει αρκετούς κινδύνους. Η Αάλμποργκ φαίνετε σοβαρή ομάδα η οποία ενισχύετε συνεχώς όπου εντοπίσει αδυναμία. Παίζει στην έδρα της και θέλει να πάρει σκορ που θα τις δώσει ελπίδες πρόκρισης γιατί στο ΓΣΠ με τους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων και την θερμοκρασία της Κύπρου θα τα βρει μπαστούνια. Πιστεύω στο x.

Συνεχίζουμε με τους αγώνες του Europa League με πρώτο παιχνίδι στο κουπόνι ΟΠΑΠ να εμφανίζεται ο αγώνας Ντιναμό Μόσχας-ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει με ομάδα πολλών εκατομμυρίων με τους δημοσιογράφους να δίνουν έμφαση στα βαριά ονόματα που διαθέτει. Είναι όμως ομάδα η οποία δυσκολεύτηκε να περάσει στα Play offs, έπαιξε αρκετά παιχνίδια μέχρι τώρα δίνοντας τη δυνατότητα στο τεχνικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μαζέψει αρκετές πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού της και όλοι στην Ντιναμό υποτιμούν την ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρώντας την πρόκριση δεδομένη. Νομίζω η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί σοβαρή και θα πάρει ένα x χωρίς σκορ.

ΑΕΛ-Τόττεναμ στο Αντώνης Παπαδόπουλος με τα πράγματα για την ομάδα μας να είναι αρκετά δύσκολα αν και μετρά 2 Ευρωπαϊκές επιτυχίες στο ίδιο στάδιο (με Παρτιζάν και Ζενίτ). Η ΑΕΛ πιστεύω θα έχει αξιοπρεπή παρουσία αλλά η Τόττεναμ δύσκολα ή εύκολα θα φύγει με το διπλό από τη Λάρνακα.  

Ο Απόλλωνας υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Μόσχας στο ΓΣΠ και κατά την άποψη μου μπορεί να πάρει την νίκη. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερου μεγέθους αλλά πιστεύω ότι ο Απόλλωνας έχει κάνει σωστή προετοιμασία, έδωσε δυνατά φιλικά και είναι σε θέση να κάμψει την αντίσταση των Ρώσων.

Πάμε στις Ελληνικές ομάδες που ρίχνονται στη μάχη των Play Offs του Europa League με τον Παναθηναϊκό να αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στη Μιντλαντ. Ο Αστέρας αντιμετωπίζει τη Μακάμπι, η οποία να θυμίσουμε ότι έχει σαν έδρα τη Κύπρο, με το x να φαντάζει το πιθανότερο σενάριο.

Στο τελευταίο παιχνίδι Ζίμπρου-ΠΑΟΚ ο δικέφαλος του βορά δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την εκτός έδρας νίκη.   

Πάμε να δούμε τον πίνακα με τις προβλέψεις μας. Να θυμίσουμε ότι ο κωδικός δίπλα από κάθε ομάδα είναι ο κωδικός παιχνιδιού από το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Κωδικός
1
x
2
Πρόβλεψη
162
AaB
vs
ΑΠΟΕΛ
x
173
Dinamo
vs
OMONOIA
x
174
AEL
vs
Tottenham
2
183
Απόλλων
vs
Lokomotiv
1
186
Παναθηναϊκός
vs
Μίντιλαντ
1
190
Αστέρας
vs
Μακάμπι
x
189
Ζίμπρου
vs
ΠΑΟΚ
2

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ σε ζωντανή μετάδοση τους αγώνες των ομάδων μας στο dokarimesa Live Streaming.  





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου