dokarimesa: Κουπόνι Στοιχήματος - Κυπριακό Πρωτάθλημα

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος - Κυπριακό Πρωτάθλημα

kouponi stoiximatos kipriakou prwtathlimatos
Καλημέρα φίλοι και φίλοι του στοιχήματος, σήμερα έχουμε κουπόνι στοιχήματος αποκλειστικά για τους αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος.

Πριν ξεκινήσουμε να δούμε τη έγινε την εβδομάδα που πέρασε.


Πανηγυρικά στους ομίλους  του Europa League και Champions League 2 από τις ομάδες μας! Ο Απόλλωνας και το ΑΠΟΕΛ αποκλείοντας  Lokomotiv και Aab αντίστοιχα θα δηλώσουν ξανά παρόν σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Άτυχη στη κλήρωση η ΑΕΛ που αποκλείστηκε από την Tottenham, ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς σαφέστατα.  

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ ότι και να πούμε είναι λίγο. Η διαιτησία έμοιαζε σαν να εκτελούσε ανώτερη διαταγή, ήταν προκλητική και βρόμικη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα τελικά να καταφέρει να βάλει φρένο στα όνειρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 92’. Σίγουρα κάποιοι δεν είχαν χώνεμα μια ομάδα των 3,5 εκατομμυρίων να ξεφτιλίσει και να αποκλείσει μια των 150.     

Πάμε στους αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος ξεκινώντας με το Οθέλλος-Σαλαμίνα. Η Σαλαμίνα έδειξε και στη πρεμιέρα ότι δεν θα είναι εύκολη λεία για καμία ομάδα. Προβλέπω ότι θα κτυπήσει άνετα το παιχνίδι κόντρα στους νεοφώτιστους.  

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ την Κυριακή με τους Λαρνακείς να μετρούν είδη την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι, με εντυπωσιακό σκορ μάλιστα. Πιστεύω το ΑΠΟΕΛ θα περάσει δύσκολο απόγευμα με το x να φαντάζει πιθανό. Για τον άλλο αγώνα της Κυριακής Αγία Νάπα-Δόξα προβλέπω διπλό.

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική του Κυπριακού Πρωταθλήματος  τη Δευτέρα με τρεις αγώνες. Στο ΑΕΛ-Εθνικός υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν είναι άλλο από τους λέοντες. Στο Ερμής-Απόλλων είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη για αυτό θα αρκεστούμε στο  under. Τέλος, έχουμε το παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση όπου δίνω προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ λόγω ετοιμότητας και έδρας.  

Ας δούμε αναλυτικά τον πίνακα με το κουπόνι στοιχήματος για το Κυπριακό Πρωτάθλημα :

1
x
2
Πρόβλεψη
30-Aug
Οθέλλος
Σαλαμίνα
2
31-Aug
ΑΕΚ
ΑΠΟΕΛ
x
31-Aug
Αγία Νάπα
Δόξα
2
1-Sep
ΑΕΛ
Εθνικός
1
1-Sep
Ερμής
Απόλλων
under
1-Sep
ΟΜΟΝΟΙΑ
Ανόρθωση
1

Στο dokarimesa μπορείτε επίσης να δείτε:
Τη διαμόρφωση της βαθμολογίας του Κυπριακού Πρωταθλήματος μετά το πέρας του κάθε αγώνα.

Καλό σαββατοκύριακο!   


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου