dokarimesa: Κουπόνι ΟΠΑΠ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Κουπόνι ΟΠΑΠ

kouponi opap
Καλημέρα φίλοι και φίλες του στοιχήματος!

Ιδιαίτερη η χαρά σήμερα αφού έχουμε προβλέψεις για το κουπόνι στοιχήματος, από το δελτίο του ΟΠΑΠ, το οποίο μας έστειλε φίλος από τη Θεσσαλονίκη.

Ας πάρουμε τους αγώνες με τη σειρά λοιπόν…


Στη Φινλανδία έχουμε Vikingig-Ilves με τη δεύτερη να αποτελεί το φαβορί για τη νίκη αφού η πρώτη βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας.  Στο δεύτερο φινλανδικό παιχνίδι PK-35-Haka έχουμε ντέρμπι με την ΡΚ-35 να έχει ελαφρύ προβάδισμα σαν γηπεδούχος  αλλά να προέρχεται από 5 (!!!!) διαδοχικές ισοπαλίες.

Πάμε στην Αυστρία με το Ried-Salzburg να μονοπωλεί του ενδιαφέροντος  με τους ταύρους πάντως να αποτελούν το απόλυτο φαβορί. Στο άλλο παιχνίδι της Φινλανδικής Μπουντεσλίγκα  Grontig-Wolfsberger η Grontig είναι αποφασισμένη για τη νίκη στην έδρα της που συνεπάγεται με την αναρρίχηση στη δεύτερη θέση.

Στη Σλοβακία έχουμε το Trensin-Spartak με την πρώτη να μετρά μόνο νίκες στο ξεκίνημα της Super Liga και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι…

Πολυεθνικό του κουπόνι ΟΠΑΠ για το οποίο έχουμε ακόμα μία πρόβλεψη από Ρωσσία. Dinamo-Rostof το παιχνίδι με πρόβλεψη «άσσο άσσο καρφωτό».

Συνοψίζοντας, το κουπόνι ΟΠΑΠ σήμερα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ομάδες με τις ακόλουθες προβλέψεις :

Home
x
Away
Πρόβλεψη
Finland
Vikingig
vs
Ilves
2
Finland
PK-35
vs
Haka
x
Austria
Ried
vs
Salzburg
2
Austria
Grontig
vs
Wolfsberger
1
Slovakia
Trensin
vs
Spartak
1
Russia
Dinamo
vs
Rostof
HT:1 FT:1







Καλή επιτυχία! 

Μην ξεχνάτε να ελέγχεται το Dokarimesa Live Streaming για πιθανή ζωντανή μετάδοση των αγώνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου