dokarimesa: Καραγκούνης: Ανάμεικτα τα συναισθήματα

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Καραγκούνης: Ανάμεικτα τα συναισθήματα

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με νίκη-ανατροπή τα πλέι οφ, αλλά στα επόμενα δύο ματς δεν πήρε τα τρίποντα αν και προηγήθηκε, γεγονός που κάνει τους παίκτες της ομάδας να έχουν ανάμεικτα συναισθήματα, όπως δήλωσε ο Θανάσης Καραγκούνης

Ο σκόρερ του Ατρόμητου στα Γιάννινα τόνισε πως οι περιστεριώτες δίνουν την ψυχή τους, αλλά είναι πολύ κουρασμένοι, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι η ομάδα του δεν μπορεί να κρατήσει τα υπέρ της αποτελέσματα.
"Προσπαθούμε όλα τα παιδιά να δώσουμε και την ψυχή μας. Είμαστε πολύ κουρασμένοι, έμειναν τρεις αγώνες και μέχρι στιγμής τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Αυτό συμβαίνει γιατί με τον ΠΑΟΚ καταφέραμε να ανατρέψουμε στο αποτέλεσμα αλλά στα άλλα δύο ματς δεν μπήκαμε όσο δυνατά έπρεπε.
Έπρεπε να βάλουμε κάποιο γκολ και να κρατήσουμε το σκορ αλλά το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και αυτό θα συμβεί και στο Περιστέρι. Θα πρέπει να βρούμε την ηρεμία μας και να ξεκουραστούμε. Αν καταφέρουμε να σκοράρουμε θα πρέπει να κρατήσουμε το γκολ και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης", ήταν τα λόγια του Καραγκούνη.



View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου