dokarimesa: Το "Καταραμένο" σκοράρισμα του Ράμσεϊ!

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Το "Καταραμένο" σκοράρισμα του Ράμσεϊ!

  Ο ποδοσφαιριστής της Arsenal, Aaron Ramsey, έχει ένα μοναδικό "χάρισμα", που θα έλεγε κάποιος ότι το έχουν πολλοί επιθετικοί στο ποδόσφαιρο, το λεγόμενο "δολοφονικό" σκοράρισμα. Ο Ουαλός μέσος όμως έχει το "Καταραμένο" σκοράρισμα!!!







    Ο 22χρονος μέσος των κανονιέρηδων, σκόραρε και πάλι μετά απο πάρα πολυ καιρό, πετυχαίνοντας το 4ο γκόλ στο μάτς με την Wigan (4-1) "σκοτώνοντας" την και ουσιαστικά την έστειλε στην Championship!



 
Η λεγόμενη "κατάρα" που κουβαλάει ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει προηγούμενο. Η γνωστή τραγωδία που είχε στον παρελθόν και συγκεκριμένα το σπάσιμο του ποδιού του στις 27/2/10 σε αγώνα με την Stoke για το πρωτάθλημα, ήταν λες και του βάλανε κατάρα εκείνο το βράδυ.


     Απο τότε μέχρι και σήμερα κουβαλάει αυτή την κατάρα και την δίχνει σε κάθε του σκοράρισμα, λες και επιλέγει ποιούς θέλει να ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ!! Ήδη στην λίστα του υπάρχουν αρκετοί διάσημοι ανα τον κόσμο και αναμένουμε απο στιγμή σε στιγμή ποιός θα είναι ο επόμενος!! Λέτε να είναι ο Πάπας, ο Ομπάμα, ο Τζιορτζ Κλούνεϊ???





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου