dokarimesa: Ο Αντσελότι είπε «όχι» στη Γιουνάιτεντ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο Αντσελότι είπε «όχι» στη Γιουνάιτεντ

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν το πρώτο όνομα που έδωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον διαδεχθεί στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», αλλά ο Ιταλός τεχνικός είπε «όχι» στην αγγλική ομάδα.
Αυτό ανέφερε η «Le Parisien», με τη γαλλική εφημερίδα να υπογραμμίζει πως ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν έχει δώσει τον λόγο του στον Φλορεντίνο Πέρεθ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης!
«Ο Αντσελότι ήταν έκπληκτος και κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση. Εκτός από το γεγονός πως έχει συμφωνήσει με τη Παρί έως το 2014, έχει δώσει τον λόγο του στην Φλορεντίνο Πέρεθ για να πάει στη Ρεάλ», τονίζει η γαλλική εφημερίδα και συμπληρώνει ότι αυτή τη στιγμή ο Ιταλός προπονητής δεν θέλει να μπλεχτεί το όνομά του σε διάφορα σενάρια με το μέλλον του. Περιμένει βλέπετε να δει, αν θα συνεχίσει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας!
Έτσι, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ακολουθήθηκε το «plan b» που είχε δώσει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, και αυτό συμπεριλάμβανε το όνομα του Ντέιβιντ Μόγιες!

View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου