dokarimesa: Ο Φέρντιναντ ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο με τη Γιουνάιτεντ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο Φέρντιναντ ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο με τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός έκανε το 2002 ντεμπούτο με τους «κόκκινους διαβόλους» και από τότε μετράει 432 συμμετοχές με τη
Γιουνάιτεντ, με την οποία πανηγύρισε πριν από λίγο καιρό τον έκτο τίτλο πρωταθλητή στην καριέρα του.
«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Ποιός δεν θα ήθελε να παίζει σε αυτή τη φανταστική ομάδα μπροστά σε 76.000 φιλάθλους κάθε εβδομάδα; Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και είμαι χαρούμενος που αυτό θα συνεχιστεί. Μπορώ τώρα να συγκεντρωθώ πλήρως στην καριέρα μου στο σύλλογο, η οποία πήγε καλά για μένα τα τελευταία χρόνια. Αυτή είναι μια σπουδαία ομάδα για να είσαι μέλος της και τώρα προχωρούμε σε μια νέα εποχή για το σύλλογο, κάτι που είναι συναρπαστικό. Έχω συναντηθεί με τον Ντέιβιντ (σ.σ. Μόγες) και ανυπομονώ πραγματικά να συνεργαστώ μαζί του και να κατακτήσω πολλά περισσότερα τρόπαια με αυτό το σύλλογο» τόνισε ο Φέρντιναντ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ.
Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών, Ντέιβιντ Μόγες, που επισήμανε: «Όλοι μπορούν να δουν ότι ο Ρίο είχε μια από τις καλύτερες σεζόν του με το σύλλογο και νομίζω ότι, ακόμη και απ΄έξω, μπορείτε να δείτε πόσο μεγάλος χαρακτήρας είναι ο Ρίο γύρω από τα αποδυτήρια, επομένως είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».

View the original article here

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου