dokarimesa: Εuropa League Quartefinals 3/4/14

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Εuropa League Quartefinals 3/4/14

  Προημιτελική φάση Γιορόπα Λίγκ σήμερα στις 22:05 με τέσσερις καυτές αναμετρήσεις. Τα περιθώρια στενεύουν και οκτώ διεκδικητές θα παλέψουν για το τρόπαιο!









ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ







ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ  ΜΕΧΡΙ  ΤΕΛΟΥΣ


 Αυτό που έπαθε πέρσι η ομάδα της Λισαβόνας ήταν πέρα απο κακοτυχία! Έχασε το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική, το κύπελλο και το Γιουρόπα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα!!! Η φετινή σεζόν πάει καλά μέχρι στιγμής, παρά τον αποκλεισμό της ομάδας απο το Τσιάμπιονς Λίγκ, ο εξορκισμός επιβάλεται μέχρι το τέλος. Η Μπενφίκα είναι το φαβορί για την πρόκριση με την Αλκμάαρ και αναμένουμε θετικό αποτέλεσμα απο το πρώτο παιχνίδι.



ΤΗΣ  ΛΕΙΠΕΙ  Η  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ  ΑΙΓΛΗ



   Η Μεγάλη Κυρία έχει χάσει την ευρωπαική της ταυτότητα, αυτή που είχε τις προηγούμενες δεκαετίες και φέτος θέλει να επιστρέψει με ένα ευρωπαικό τίτλο. Ένας τίτλος ο οποίος θα διεκδικηθεί μέσα στο σπίτι της. Αυτός είναι και ο στόχος των Μπακιονέρι και εύχονται να το πράξουν. Φαβορί για την πρόκριση η Γιούβε και με γκόλ απέναντι στους Γάλλους στην πρώτη αναμέτρηση τους στο Ζερλάν. 



ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ



  Να κάνει το όνειρο πραγματικότητα θέλει η Βασιλεία αφού τα τελευταία 3 χρόνια στην Ευρώπη κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι φίλοι της ομάδας ονειρεύονται την κατάκτηση κάποιου ευρωπαικού τροπαίου και επιδιώκουν να το κάνουν φέτος. Απεναντί τους η πάντα υπολογίσιμη Βαλένθια η οποία έμεινε πίσω στην βαθμολογία και κυνηγάει τον μοναδικό στόχο, την κατάκτηση του Γιουρόπα. Φαβορί για την πρόκριση δεν υπάρχει σε αυτό το ζευγάρι όπως και για την πρώτη αναμέτρηση των δύο. 



ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΣ   ΠΟΛΕΜΟΣ



  Γειτονικός πόλεμος η αναμέτρηση στο Ντρακάο μεταξύ της Πόρτο και της Σεβίλλης. Πορτογάλοι εναντίων Ισπανών για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Και σε αυτό το ζευγάρι δεν προκύπτει το φαβορί για την πρόκριση. Αναμένεται ωραίος αγώνας αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Παιχνίδι που προσφέρεται γκόλ και για τις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου