dokarimesa: ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ

  Σύνθημα νίκης στο ντέρμπι με την Άρσεναλ ζητούν οι παίκτες της Έβερτον στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στην προκριματική φάση του Τσιάμπιονς Λίγκ της νέας περιόδου. Να η ευκαιρία λοιπόν αφού με νίκη τα "ζαχαροτά" φτάνουν σε απόσταση αναπνοής απο τους κανονιέρηδες και με παιχνίδι στο χέρι!







    Η ευκαιρία της Έβερτον στο κυριακάτικο παιχνίδι στις 15:30, να φτάσει την Άρσεναλ στον ένα βαθμό και με παιχνίδι λιγότερο να καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσιάμπιονς Λίγκ της νέας περιόδου. Η παράδοση στο Γκούτισον Πάρκ ευνοεί όμως την ομάδα του Λονδίνου με αρκετές νίκες και πάρα πολλές ισοπαλίες εδώ και χρόνια.
   Η ομάδα του Βενγκέρ μας έχει συνηθίσει φέτος με τις βαριές ήττες που έχει στα εκτός έδρας ντέρμπι και αυτό θα είναι το τελευταίο που θα δώσει για φέτος! Θα ακολουθήσει ένα σχετικά βατό πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
   Απο την άλλη η ομάδα του Λίβερπουλ δεν έχει και πολλές επιλογές. Η νίκη επιβάλεται για να έχει πιθανότητες να παίξει στην νέα σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Η χρονιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και η Έβερτον έχει κάνει πάρα πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής. Ο στόχος όμως δεν επιτέυθηκε, έχωντας και ένα δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια, παίζοντας με τις ομάδες του Μάντσιεστερ στο σπίτι της, σκέφτεται το τρίποντο απέναντι στην Άρσεναλ. Η σκέψη είναι και στον αποκλεισμό απο το κύπελλο, επίσης απο τους κανονιέρηδες πριν μερικές εβδομάδες με το βαρύ 4-1.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου