dokarimesa: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

   Τον δρόμο προς τον τίτλο δείχνει ο προπονητής των "κόκκινων", με σταθμό το σημερινό παιχνίδι με την Μάντσιεστερ Σίτυ! Παιχνίδι κομβικής σημασίας χαρακτηρίζεται ο αγώνας στο Άνφιλτ (στις 15:37), αφού με νίκη οι "κόκκινοι" θα παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και ουσιαστικά θα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο!










   Εξαιρετική η φετινή σεζόν για την ομάδα του Λίβερπουλ, που ελπίζει στην κατάκτηση του 19ου τίτλου μετά απο 24 χρόνια φαγούρας! Μέχρι στιγμής η ομάδα του Λιμανιού στα εντός έδρας ντέρμπι, έχει κερδίσει όλους τους αγώνες. Αυτό που απομένει είναι να νικήσει τους "πολίτες" και να οδεύσει σιγά σιγά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και αν προχωρίσουν μετά όλα καλά τότε όλα θα κριθούν στην 36η αγωνιστική, με την Τσέλσι στο Άνφιλτ.





    Απο την άλλη η ομάδα του Πελεκρίνι ταξιδεύει στο Λίβερπουλ για πρώτη φορά φέτος, αφού έχει να αντιμετωπίσει ακόμη την Έβερτον την προτελευταία αγωνιστική. Το θετικό για τους "πολίτες" είναι ότι έχουν ακόμη δύο παιχνίδια στο χέρι για να καλύψουν κάποιους χαμένους βαθμούς, αν τυχόν χάσουν. Και τα δύο αυτά παιχνίδια είναι στην έδρα τους, με Σάντερλαντ και Άστον Βίλα. Αυτό που θέλει η ομάδα του Μάντσιεστερ σήμερα είναι να μην χάσει, για να έχει αυτή το πλεονέκτημα για τον φετινό τίτλο.



     Επίσης παρακολουθεί και απο κοντά ο προπονητής της Τσέλσι τις εξελίξεις και σκέφτεται τα δικά του σχέδια για την συνέχεια. Ο σημερινός αγώνας τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, όμως αυτό που έχει σημασία για την ομάδα του Λονδίνου είναι να προχωρίσει μόνο με νίκες μέχρι το τέλος. Μόλις δύο βαθμούς βρίσκεται πίσω απο την κορυφή, όμως τα περιθώρια στενεύουν. Ίσως η ήττα απο την Κρίσταλ Πάλας την προηγούμενη αγωνιστική να του στερίσει τον τίτλο. Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως δεν τα βάζει κάτω και εύχεται να δώσει έναν τελικό με την Λίβερπουλ την 36η αγωνιστική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου