dokarimesa: ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΛΑ EL CLASSICO

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΛΑ EL CLASSICO

  Τελικό el classico θα έχουμε φέτος στο κύπελλο Ισπανίας, το γνωστό Copa Del Rey. Η μάχη για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς είναι προγραμματισμένος την Τετάρτη 16/4/14 στις 22:30, στο στάδιο Μεστάγια της Βαλένθιας.  









 




    Οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν στον τελικό την περίοδο 2010-11 στο ίδιο γήπεδο, με την Βασίλισσα να κατακτά το κύπελλο, με γκόλ του Κριστιάνο Ρονάλτο στην παράταση με 1-0. Αυτή την φορά ο κορυφαίος παίκτης της προηγούμενης σεζόν ίσως να μην αγωνιστεί στον τελικό λόγω τραυματισμού. Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ ήταν η περσινή φιναλίστ του τελικού. 
    Η αναμέτρηση αυτή των δύο ομάδων είναι η τρίτη και η τελευταία για την φετινή σεζόν, με την Μπάρσα να έχει νικήσει και στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Λέτε να είναι η τρίτη και "φαρμακερή"? Η φετινή χρονιά δεν εξελίχθηκε πολύ καλά για την Μπάρσα και υπάρχει ο κίνδινος να μείνει χωρίς τίτλο! Απο την άλλη όμως οι Μερένχες διεκδικούν όλους τους τίτλους και το τρέμπλ είναι πολύ κοντά να συμβεί. Με λίγα λόγια, όταν μιλάμε για το el classico, δεν υπάρχουν προβλέψεις!! Ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε ένα ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι και ο καλύτερος ας νικήσει.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα στο dokarimesa TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου