dokarimesa: To κύπελλο του βασιλιά στην "Βασίλισσα"

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

To κύπελλο του βασιλιά στην "Βασίλισσα"

  Κυπελλούχος Ισπανίας για το 2014 στέφθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτισε στον τελικό με 2-1, απέναντι στην Μπαρσελόνα! Αυτό ήταν το 19ο τρόπαιο στην ιστορία της!

















  Παρά τις βασικές απουσίες που είχαν και οι δύο ομάδες, εξελίχθηκε ένας πάρα πολύ καλός τελικός αντάξιος και των δύο μεγάλων σωματείων. Το σκόρ άνοιξε ο Ντι Μαρία στο 10' λεπτό, σε μία πολύ ωραία και γρήγορη αντεπίθεση, σε στύλ τριγωνάκι! Η Μπάρσα ισοφάρισε στο 68' λεπτό απο κόρνερ, με την ωραία κεφαλιά του Πάρτρα. Ο ρυθμός κυλούσε πάνω κάτω και εντέλει ο Μπέιλ στο 85' λεπτό σε μια γρήγορη κούρσα, πλάσαρε τον Πίντο και έγραψε το 2-1 για την Βασίλισσα. Δραματική εξέλιξη είχαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Νευμάρ μέσα στην περιοχή του Κασίλιας, βρίσκει δοκάρι στο 89' και εκεί όλα τελειώσαν!


ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 
 
  Η αναμέτρηση των δύο ομάδων στον τελικό, ήταν η τελευταία για την φετινή σεζόν με την Ρεάλ να νικάει την αντίπαλο της για πρώτη φορά φετος! Οι Μαδριλένοι κατακτούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και ελπίζουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το τσίαμπιονς λίγκ! Όλα στραβά και ανάποδα πάνε για την ομάδα της Μπαρσελόνα, μένοντας εκτός Ευρώπης και χάνοντας στον τελικό. Κίνδυνος να μείνουν άτιτλοι φέτος οι Καταλανοί, απο το 2008!!


Δείτε τα στiγμιότυπα του αγώνα στο dokarimesa TV.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου