dokarimesa: Δίψα για τον τελικό

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Δίψα για τον τελικό

  Βγαίνουν τα 2 εισητίρια για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 16/4/14. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο ανανεωμένος Παναθηναικός, ο διψασμένος ΠΑΟΚ και ο εκπληκτικός ΟΦΗ για την μάχη του δεύτερου τίτλου της σεζόν.








 Στις 17:00 ο επαναλυπτικός αγώνας στην καυτή Λεωφόρο, με τον ΟΦΗ να έχει πολύ σοβαρό αποτέλεσμα, με το στενό 1-0. Και οι δύο ομάδες χαρακτηρίστηκαν ώς οι καλύτερες ομάδες στο δεύτερο κομμάτι της χρονιάς. Ο Παναθηναικός με 17 κύπελλα στην βιτρίνα του επιδιώκει να προκριθεί στον τελικό μετά απο το 2010. Απο την άλλη η Κρητική ομάδα διανύει μια απο τις καλύτερες  χρονιές στην ιστορία της και θέλει να την κλείσει με τον καλύτερο τρόπο.





  Με το προβάδισμα 2-1 ταξιδεύει ο πρωταθλητής στο "Ρίνγκ" της Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 περιμένοντας απο τους φίλους και των δύο ομάδων ένα σκληρό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι παρόλο που δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση τον τελευταίο καιρό, θέλουν να κάνουν το τρίτο συνεχόμενο double. Απο την άλλη η ομάδα του ΠΑΟΚ διψάει για κάποιο τίτλο απο το 2003 και η ευκαιρία είναι τώρα!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου