dokarimesa: Champions League Quartefinals 1-2/4/14

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Champions League Quartefinals 1-2/4/14

  Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οκτώ ομάδες έτοιμες για την μάχη, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Για πάρα πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου, το Τσιάμπιονς Λίγκ τώρα ξεκινάει. Απο εδώ και πέρα θα ξεκινήσουν και οι πιο μεγάλες μονομαχίες.





ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΑΙ ΟΙ 8 ΟΜΑΔΕΣ ΤΕΡΜΑΤΗΣΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΣ
 
ΤΡΙΤΗ  1/4/14  21:45

FC BARCELONA - ATLETICO MADRID
MANCHESTER UNITED - BAYERN MUNCHEN

TETAΡTΗ  2/4/14  21:45

PARIS SAINT GERMAIN - CHELSEA
REAL MADRID - BORUSSIA DORTMUND



ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ  ΕΜΦΥΛΙΟΣ



   Μεγάλη αναμέτρηση στο Καμπ Νου, ίσως και η κορυφαία στην προημιτελική φάση! Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί φέτος, 3 φορές μέχρι στιγμής χωρίς να αναδειχτεί κάποια απο τις δύο νικήτρια!!! Ο μέχρι στιγμής απολογισμός για αυτές τις αναμετρήσεις είναι Τρείς Under Ισοπαλίες! Αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι να προβλέψει κανείς σε αυτό τον εμφύλιο. Η δική μας άποψη είναι να πάμε με κάποια λογική και να θέσουμε φαβορί την Μπάρσα στο θέμα πρόκρισης. Η μόνη δικαιολογία είναι ότι οι Καταλανοί χρειάζονται περισσότερο το 5ο τρόπαιο στην ιστορία τους και να επιστρέψουν στην κατάκτηση του μετά απο 3 χρόνια.Απο την άλλη η Αθλέτικο κάνει εξαιρετική χρονιά φέτος και ίσως το παλέψει περισσότερο για το πρωτάθλημα αφού θα είναι ένας μεγάλος άθλος αν τελικά το κατακτήσει. 



ΤΡΙΤΗ  ΚΑΙ  ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ



  Οι πρωταθλητές Γερμανίας θα επισκεπτούν την Αγγλία για 3η φορά φέτος, μετά την Μάντσιεστερ Σίτυ στην φάση των ομίλων και Άρσεναλ στην φάση των 16. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το φαβορί για την πρόκριση είναι οι Βαυαροί, όπου και φέτος θέλουν να τα πάρουν όλα!! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επιδιώκει την τρίτη φετινή νίκη στο "Νησί"  για να βάλει σε θέση πρόκρισης την Μπάγερν. 



ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΕΝΑΝΤΙΩΝ  ΤΑΚΤΙΚΗΣ



  Σε αυτό το ζευγάρι δεν υπάρχει φαβορί. Η ποιότητα της Παρι απέναντι στην τακτική της Τσέλσι ή καλύτερα του Μουρίνιο. Αμφίροπες θα είναι και οι δύο αναμετρήσεις και η πρόκριση θα παιχτεί σίγουρα στον επαναληπτικό, στο Λονδίνο. Μια καλή πρόβλεψη για αυτό τον αγώνα είναι το Under.



ΕΚΔΗΚΙΣΗ



   Εκδίκηση θέλει να πάρει η Ρεάλ απο τον περσινό της αποκλεισμό στα ημιτελικά. Η ομάδα του Ανσελότι παρά τις δύο τελευταίες ήττες στο πρωτάθλημα με Μπάρσα και Σεβίλη, επιδιώκει καθαρό αποτέλεσμα νίκης στην πρώτη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ για να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Όντος φαβορί η Βασίλισσα στο ζευγάρι αυτό, όμως πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο και με τον Ρονάλτο στα κέφια του, να πάρει το εισητίριο για τα ημιτελικά! Νίκη απο το πρώτο ημίχρονο προβλεπουμε στην αναμέτρηση για τους Μερένχες και το στοιχηματικό HT/FT  1/1




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου