dokarimesa: Super Sunday 23/3/14

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Super Sunday 23/3/14

   Kυριακή με μπόλικη δράση σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Κύπρο! Σούπερ ντέρπυ τα οποία σίγουρα θα μας καθηλώσουν στην τηλεόραση να τα απολαύσουμε με την παρέα μας απο το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα!











  Η μέρα ξεκινάει σε χαλαρούς ρυθμούς και στις 16:00 η πρώτη γεύση ποδοσφαιρικής λατρείας (αφού πρώτα ετοιμάσουμε το φραπεδάκι μας) με τα παιχνίδια του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος.
  Πρώτη αγωνιστική των play-offs λοιπόν με τον όμιλο που καθορίζει πρωταθλητή και ευρωπαικές θέσεις. Τρία παιχνίδια καθοριστηκά:
Απόλλων - Ομόνοια
Ανόρθωση - ΑΕΛ
Ερμής - ΑΠΟΕΛ  (17:30)







   Η μέρα συνεχίζεται με ακόμη δύο αναμετρήσεις σε Ιταλία και Ισπανία. Στις 19:30 έχουμε το παιχνίδι μεταξύ της Νάπολης και της Φιορεντίνας! Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και με τις δύο ομάδες να είναι στην ίδια ψυχολογική κατάσταση, αφού και οι δύο έμειναν εκτός Europa League. H Φιορεντίνα παίζει το τελευταίο της χαρτί για έξοδο στο Τσιαμπιονς Λίγκ της νέας περιόδου, ενώ η Νάπολι στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους!






  Στις 20:00 έχουμε την αναμέτρηση της Βαλέθιας και της Βιλιαρεάλ, εξίσου σημαντική. Η Βαλένθια βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με την συμμετοχή της στους οκτώ του Γιουρόπα Λίγκ, κυνηγάει την συμμετοχή της και για την νέα περίοδο! Είναι στην 8η θέση αυτή την στιγμή και δεν έχει άλλα περιθώρια για νέες απώλειες. Απο την άλλη η Βιλιαρεάλ είναι στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στα play-offs του Τσιάμπιονς Λίγκ!











  Βράδυ και σιγά σιγά μπαίνουμε στο κυρίως μενού με ακόμη δύο αναμετρήσεις. Ξεκινώντας με το παιχνίδι στην "Αιώνια Πόλη" μεταξύ της Λάτσιο και της Μίλαν. Και οι δύο ομάδες με την πλάτη στον τοίχο θέλουν επειγώντος νίκη. Η ώρα της Μίλαν είναι τώρα αν θέλει να ελπίζει σε ευρωπαικό εισητίριο! Η Λάτσιο αν και πιο κοντά στις ευρωπαικές θέσεις, στόχος είναι η νίκη για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο!




   Στις 22:00 ξεκινάει και ο αγώνας στο πριγκηπάτο και ακόμη δεν χορτάσαμε! Μονακό εναντίων Λίλ. Η κάθε μια για τους δικούς της λόγους και στόχους. Η Μονακό έχοντας πρώτα εξασφαλίσει μια θέση στο Τσιάμπιονς Λίγκ, ακόμη βρίσκεται στο κυνήγι για τον τίτλο. Η Λίλ έχει στόχο την συμμετοχή της στο Τσιάμπιονς Λίγκ και με νίκη στην Μονακό πλησιάζει ακόμη περισσότερο την 2η θέση η οποία οδηγεί απευθείας στου ομίλους.









  Η μέρα κλείνει με το μεγάλο παιχνίδι στην Μαδρίτη. Το επιδόρπιο δεν θα μπορούσε να μην ήταν κάτι άλλο και το el classico (22:00) θα κλείσει μια χορταστική σούπερ Κυριακή. Σας ευχόμαστε να απολαύσεται μια υπέροχη μέρα με θέαμα και κέρδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου