dokarimesa: Κουπόνι για το σαββατοκύριακο

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Κουπόνι για το σαββατοκύριακο


Ακόμη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς όπως κάθε Παρασκευή κάνουμε το καθήκον μας και σας προσφέρουμε το κουπόνι για το σαββατοκύριακο.

Μπαίνει σε τελική ευθεία το Κυπριακό Πρωτάθλημα, απομένουν 2 αγώνες για την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου, και πλέον όλα τα ματς είναι κρίσιμα. Ας πάρουμε ένα ένα τους αγώνες για να βγάλουμε τα προγνωστικά για το κουπόνι στοιχήματος.

Ξεκινούμε με το παιχνίδι ΑΕΚ-Αλκή για το οποίο θα δώσουμε άσσο. Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Δόξα και καλείτε να παρουσιαστεί σοβαρή για να παραμείνει στη θέση του οδηγού, άσσος και αυτό το παιχνίδι. Η Σαλαμίνα υποδέχεται τον Απόλλωνα στο Αμμόχωστος και κατά την άποψη μου είναι ένα παιχνίδι που κρύβει πολλούς κινδύνους για τους κυανόλευκους. Η ομάδα του Νεόφυτου Λάρκου έχει καλούς παίχτες που μπορούν να κάνουν ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Για αυτό το παιχνίδι θα δώσω over. Το φορμαρισμένο ΑΠΟΕΛ δεν νομίζω να δυσκολευτεί απέναντι στον Εθνικό. Άσσος.


Τέλος, μένουν δύο παιχνίδια για τα οποία ασφαλές προβλέψεις δεν μπορείς να κάνεις. Για το Άρης-Ανόρθωση κάποιος θα έδινε χωρίς δεύτερη σκέψη διπλό. Ναι αλλά ο Άρης στην έδρα του έχει αποσπάσει πολλές ισοπαλίες και έκοψε βαθμούς από πολλές ομάδες. Νομίζω το under φαντάζει πιθανό.


Ερμής-ΟΜΟΝΟΙΑ το τελευταίο παιχνίδι το οποίο είναι σίγουρα το highlight του σαββατοκύριακου. Ντεμπούτο στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνει ο Κώστας Καϊάφας ο οποίος θέλει να ξεκινήσει με νίκη. Από την άλλη ο Ερμής είναι ομάδα με απαιτήσεις και ικανότατους ποδοσφαιριστές. Η πρόκριση του κυπέλλου ίσως να έχει επηρεάσει τους φτεροπόδαρους και να παρουσιαστούν πιο χαλαροί στο παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα δώσω διπλό για την ΟΜΟΝΟΙΑ.



Δείτε τον πίνακα με το κουπόνι στοιχήματος που έχουμε ετοιμάσει για εσάς!

1
X
2
Πρόβλεψη
ΑΕΚ
vs
ΑΛΚΗ
1
ΑΕΛ
vs
ΔΟΞΑ
1
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Over
ΑΠΟΕΛ
Vs
ΕΘΝΙΚΟΣ
1
ΑΡΗΣ
Vs
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Under
ΕΡΜΗΣ
Vs
ΟΜΟΝΟΙΑ
2
  

 


Δείτε ακόμη πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία του Κυπριακού Πρωταθλήματος μετά το πέρας του προηγούμενου σαββατοκύριακου και όλες τις φάσεις από όλα τα πρωταθλήματα (συμπεριλαμβανομένου του Κυπριακού πρωταθλήματος) από το dokarimesa TV.

Εσείς τι νομίζετε θα γίνει σήμερα; Ποιες ομάδες δίνετε για στοίχημα; Στείλτε μας τα σχόλια σας απαντώντας με comment ή στο cbox δεξιά !

Καλό στοίχημα σε όλους και σε όλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου