dokarimesa: Αποτελέσματα Play Off.

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Αποτελέσματα Play Off.

Ξεκίνησε σήμερα στη Κύπρο η πρώτη αγωνιστική των Play Off με την ΑΕΚ και την Ομόνοια να πετυχαίνουν νίκες σε Ανόρθωση και Αποέλ αντίστοιχα με σκορ
3-0.

Στο Αντώνης Παπαδόπουλος η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης.Στο 17' αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της κυρίας και 3 λεπτά αργότερα η ΑΕΚ προηγήθηκε με απευθείας κτύπημα φάουλ του Άλεξ Ντα Σίλβα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση έφτασε κοντά στην ισοφάριση κερσίζοντας πέναλτι αλλά η εκτέλεση του Ρέζεκ ήταν άστοχη. Στο 63' η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματα της με αυτογκόλ του Ζόρζε σε προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα από την εκτέλεση κόρνερ του Ντα Σίλβα. Στο 83' ο Τόμας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το 0-3.

Στο αιώνιο ντέρμπι η Ομόνοια ήταν η μεγάλη νικήτρια η οποία συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις με 8 νίκες σερί! Στο 14' ο Εφράιμ έκανε το 1-0 μετά από ένα διαγώνιο σουτ μέσα στην περιοχή. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Λεάντρο στο 54' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 65' ο Γιώργος Εφραίμ με πλασέ ανάγκασε τον Χιώτη να μαζέψει για τρίτη φορά την μπάλα από το πλεκτό του έπειτα απο μακρινή μπαλιά του Χριστοφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αποέλ κρατούσε ανέπαφη την εστία του για 8 παιχνίδια.

Η διαμόρφωση της βαθμολογίας :

ΑΠΟΕΛ
66
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
60
ΑΕΚ
58
ΟΜΟΝΟΙΑ
56



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου