dokarimesa: Έρχεται για να "αναστατώσει"

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Έρχεται για να "αναστατώσει"

   Το επίκεντρο αυτής της αγωνηστικής δεν θα μπορούσε να μην ήταν η επιστροφή του Robin Van Persie στο Emirates Stadium! Ο "Dutch Killer" της Manchester Utd και περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έρχεται για να "αναστατώσει" για τα καλά αυτή την φορά. Ο πρώην κανονιέρης και νύν διάβολος, επιστρέφει στα παλιά του λημέρια μετά απο ένα χρόνο!
   Ως γνωστό το προηγούμενο καλοκαίρι, άφησε την αγαπημένη του Arsenal, για τα μάτια της "αιώνιας" πρωταθλήτριας, με σκοπό όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, να πανηγηρίσει τίτλους. Μετά απο 8 χρόνια θητείας στους Λονδρέζους, πανυγήρισε ένα FA Community shield το 2004 και ένα FA Cup το 2005! Ήδη πλέον είναι πρωταθλητης, στην πρώτη του χρονιά με την φανέλα της United.




   Στα μάτια του κόσμου της Arsenal, o Oλλανδός επιθετικός θεωρείται πλέον "προδότης" και όχι "legend". Και ο λόγος δεν είναι οτι απλά έφυγε απο τους κανονιέρηδες, όπως είχε γίνει και με άλλους ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, αλλά το ότι έφυγε στα καλύτερα του για να φορέσει φανέλα διαχρονικού αντιπάλου! Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Ο ίδιος είχε δηλώσει προσωπικά ενάμιση χρόνο πριν φύγει, ότι δεν υπήρχε λόγος να άφηνε την Arsenal και ότι θα ήθελε να πανυγηρίσει τρόπαια μαζί της.


.......Και όμως αντί να γίνει αυτό, έγινε το αντίθετο. Με την μεταγραφή του στους "Red Devils" είχε δηλώσει ότι ήρθε να πανυγηρίσει τρόπαια και ότι επέλεξε την φανέλα με το Νο. 20 για να πανυγηρίσει το 20ό πρωτάθλημα της Manchester United.


















Σε πολύ μικρή ηλικία με την φανέλα της Arsenal, ο Robin είχε πεί ότι κάποια μέρα θα ήθελε να γινόνταν μεγάλος ποδοσφαιριστής, όπως τον Dennis Bergkamp, ο οποίος τότε αγωνιζόνταν στoυς κανονιέρηδες, ήταν το ιδαλμά του!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου