dokarimesa: Προβλέψεις Champions League

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Προβλέψεις Champions League

Καλησπέρα φίλοι μου,

Μεγάλα παιχνίδια αύριο για τους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν την Μπαρτσελόνα!

Τα τελευταία 5 παιχνίδια.
Ας ξεκινήσουμε με τον πρώτο αγώνα. Οι Γερμανοί μετρούν 4 νίκες και 1 ήττα ενώ οι Ιταλοί 3 νίκες μία ήττα και μία ισοπαλία. Συντελεστής τερμάτων για την Μπάγερν 22-7! και για την Γιούβε 8-3. Αν αναλογιστεί κανείς και την πορεία των δύο ομάδων στα εγχώρια πρωταθλήματα αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι φωτιά. Προσωπικά δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Μπάγερν λόγο έδρας.

Στο δεύτερο αγώνα η Παρί μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια ενώ η Μπάρτσα  1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Συντελεστής τερμάτων για τους Γάλλους 9-3 και για τους Ισπανούς 6-8! Όπως και στον προηγούμενο αγώνα φαβορί δεν υπάρχει, είναι παιχνίδι που θα κριθεί σε λεπτομέρειες με λίγα γκολ.

Παίκτες κλειδιά.

Fabio Quagliarella: Ο Ιταλός έχει 4 γκολ και 1 ασίστ σε 5 αγώνες στο Τσάμπιονς λίγκ  και αν κληθεί να αγωνιστεί θα αποτελέσει τον νούμερο ένα κίνδυνο για την άμυνα της Μπάγερν.

Arjen Robben: Όταν έχει κέφια ο Ολλανδός είναι ασταμάτητος. Κατά την άποψη μου αποτελεί βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας. Απρόβλεπτος, εκρηκτικός ο Robben παρασύρει όλη την ομάδα μαζί του όταν βρεθεί στην μέρα του.

Lionel Messi: Ο άνθρωπος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ! Σχεδόν όλα... Αν αναδειχθεί και φέτος πρώτος σκόρερ ξεπερνάει τον Γκέρντ Μίλερ. Αυτό απο μόνο του αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη.

Zlatan Ibrahimovic: Δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο απο την Βαρκελώνη ο  Zlatan και ίσος τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξει την πραγματική του αξία!

Προβλέψεις των ξένων ΜΜΕ 

Το dokarimesa σας δίνει προγνωστικά από αθλητική ιστοσελίδα του εξωτερικού :





Αύριο οι δικές μας προβλέψεις και οι καλύτερες αποδώσεις!

Κάντε like στο Facebook εδώ 



.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου