dokarimesa: Κουπόνι για το Κύπελλο Κύπρου.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Κουπόνι για το Κύπελλο Κύπρου.

Καλημέρα φίλοι μου,

Σήμερα ξεκινάει η ημιτελική φάση του κυπέλλου κόκα-κόλα με τις αναμετρήσεις Ομόνοια-ΑΕΛ και Απόλλων-AEK. Όπως και κάθε φορά που έχουμε παιχνίδια έτσι και σήμερα θα
αναλύσουμε τους αγώνες και θα σας δώσουμε τα σημεία και τις καλύτερες τιμές για στοίχημα.

Ομόνοια-ΑΕΛ

Η Ομόνοια βρίσκετε σε πάρα πολύ κατάσταση και το επιβεβαιώνει στο γήπεδο. Την περασμένη εβδομάδα πήρε με εκκωφαντικό τρόπο την νίκη απέναντι στον αιώνιο με 3-0 και η ψυχολογία είναι στο ζενίθ για τους παίκτες του Τόνι Σαβέφσκι. Από την άλλη η ΑΕΛ παίζει το τελευταίο της χαρτί για την διεκδίκηση εξόδου στην Ευρώπη. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα με την ΕΝΠ στον αδιάφορο δεύτερο όμιλο των Play off. Να μην ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό σύνολο που έπαιξε φέτος στους ομίλους του Europa League. Συνοψίζοντας, φαβορί υπάρχει και είναι η Ομόνοια λόγω έδρας και αγωνιστικής κατάστασης, όμως η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Λευκωσία με μοναδικό σκοπό να πάρει θετικό αποτέλεσμα και αν υποτιμηθεί θα κάνει σίγουρα τη ζημιά.

Απόλλων-ΑΕΚ 

Το έχω πει πολλές φορές ότι η ΑΕΚ είναι από τις πιο σοβαρές και σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσις με 3-0 και δεν είναι καθόλου εύκολη λεία για κανένα αντίπαλο. Ο Απόλλων παίζει στην έδρα του και θέλει την πρόκριση για να μπορεί να διεκδικήσει και αυτός έξοδο στην Ευρώπη. Δεν έχει και το πιο εύκολο έργο όμως. Υπάρχουν στις τάξεις του σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που έδειξαν ότι μπορούν να κτυπήσουν παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες αλλά τους λείπει η σταθερότητα.

Οι προβλέψεις του dokarimesa :

Ομάδα 1
Ομάδα 2
Πρόβλεψη
Απόδωση
Εταιρία
ΟΜΟΝΟΙΑ
       vs
ΑΕΛ
under
1.75
bwin
ΑΠΟΛΛΩΝ
       vs
ΑΕΚ
X
3
bwin






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου