dokarimesa: Κουπόνι για το Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κουπόνι για το Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Πρεμιέρα για την φάση των Play offs αύριο στην Κύπρο με το πρώτο γκρουπ να συγκεντρώνει όπως είναι λογικό το
περισσότερο ενδιαφέρον. Ας δούμε αναλυτικά τους αγώνες και τον πίνακα με τις προβλέψεις και τις αποδώσεις.
Αργότερα ακολουθούν προβλέψεις του tryfon8!
1ο Γκρουπ: 

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ

Αναμφισβήτητα πρόκειται για το κυπριακό Ελ κλάσικο. Σε όποια θέση και να βρίσκονται αυτές οι δύο ομάδες, στα μεταξύ τους παιχνίδια προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις. Το Αποέλ βρίσκετε πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα και ψάχνει την νίκη για κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Το Αποέλ δείχνει ανεβασμένο και φαίνεται να έχει βρεί στο πρόσωπο του Ντουντού Μπιτόν τον σκόρερ που έλειπε απο τον πρώτο γύρο ( μετά τον τραυματισμό του Αδόρνο). Στην αντίπερα όχθη η Ομόνοια παίζει την καλύτερη μπάλα στο νησί αυτό το διάστημα. Έχει στο ρόστερ της παίχτες που μπορούν να κρύψουν την μπάλα και τον πιο φορμαρισμένο κύπριο ποδοσφαιριστή. Όταν η Ομόνοια πάρει απόδοση τότε είναι πραγματικός οδοστρωτήρας.
Προβλέπετε ένα πολύ ωραίο ματς και έχω την εντύπωση ότι αυτή την φορά θα δούμε γκολ στο παιχνίδι. Ελαφρύ προβάδισμα στην Ομόνοια λόγω έδρας.

ΑΝΌΡΘΩΣΗ-ΑΕΚ

Η Ανόρθωση μπορεί να χαρακτηριστεί αυτοκαταστροφική... Τα τελευταία παιχνίδια αδίκησε τον εαυτό της και έχασε άδικα βαθμούς που της στέρησαν την πρωτιά. Με τον Πάμπο Χριστοδούλου στο τιμόνι ίσως δούμε την Ανόρθωση του πρώτου γύρου! Η ΑΕΚ είναι σοβαρή και υπολογίσιμη ομάδα και δεν βρίσκετε στην τρίτη θέση τυχαία! Ο Μπέν Σιμόν κάνει αρκετά καλή δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.
Η Ανόρθωση έχει καιρό να δώσει χαρά στον κόσμο της και πιστεύω το ντεμπούτο του Πάμπου θα φέρει νίκη στην ομάδα της Αμμόχωστου

2ο Γκρούπ

ΑΠΌΛΛΩΝ - ΔΟΞΑ  ΕΝΠ-ΑΕΛ

Το δεύτερο γκρουπ συνήθως συγκεντρώνει το λιγότερο ενδιαφέρον. Θα δοθεί χρόνος σε παίχτες που δεν πήραν ευκαιρίες ακόμα και νεαρούς που περιμένουν να κάνουν ντεπούτο στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Απόλλων και ΑΕΛ έχουν το βλέμμα στραμμένο στο κύπελλο και δεν νομίζω να ρισκάρουν τους βασικούς τους παίχτες!
Δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις σε αυτό το γκρουπ. Χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο  θα προτείνω over και στα δύο ματς.

Πάρα κάτω οι προβλέψεις μας:

Ομάδα 1
Ομάδα 2
Πρόβλεψη
Απόδωση
OMONOIA
       vs
APOEL
1
3.18
ANORTHOSIS
       vs
AEK
1
1.77
APOLLON
       vs
DOXA
      over
1.94
ENP
       vs
AEL
      over
1.79




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου