dokarimesa: 34η Αγωνιστηκή << PREMIER LEAGUE >>

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

34η Αγωνιστηκή << PREMIER LEAGUE >>

   Ακόμη μια καυτή αγωνηστική στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Εχουν μεινει μόλις 5 αγώνες πριν το τέλος της περιόδου, με κάποιες ομάδες με αγώνα στο χέρι και ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ....
Η υπόθεση τίτλος φυσικά έχει σχεδόν τελειώσει με την Manchester United να χρειάζετε μόνο 6 βάθμους, εκτός και αν στραβοπατίσει η "μισητή" συμπολίτισα της στους επόμενους δύο αγώνες και τότε ο τίτλος θα βαφτεί κόκκινος για ακόμη μια φορά, πιο νωρίς.
   Το ενδιαφέρον στρέφετε λοιπόν στην ζώνη για έξοδο στην ευρώπη και στην ζώνη του υποβιβασμού. Έχοντας εξασφαλίσει τις δύο θέσεις για το Champions league οι ομάδες του Manchester, απομένει να δούμε ποιές άλλες δύο θα τις ακολουθήσουν. Σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους βρίσκονται οι τρείς μεγάλες ομάδες του Λονδίνου με την Everton να τους ακολουθεί. Πιο πίσω η Liverpool εκ αποστάσεως με την ελπίδα οτι θα καταφέρει έστω και στο τέλος να βγει στην ευρώπη. 
  Στο κάτω διάζωμα τα πράγματα άρχισαν να μπλέκονται άσχημα. Πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να σωθούν QPR και Reading έχοντας κολλήσει στον πάτο. Απο εκεί και πέρα απομένει ποια ομάδα θα τους ακολουθήσει στην Championship την νέα περίοδο. Wigan, Aston Villa, Stoke, Sunderland, Norwich, Newcastle και Southampton θα δώσουν την μάχη για την σωτηρία.

34η Αγωνηστική

20/4/13    17:00

Fulham - Arsenal
Swansea City - Southampton
West Ham Utd - Wigan Athletic
Norwich City - Reading
Sunderland - Everton
QPR - Stoke City
West Bromwich - Newcastle Utd

21/4/13    15:30
Tottenham - Manchester City

21/4/13    18:00
Liverpool - Chelsea

22/4/13    22:00
Manchester Utd - Aston Villa


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου