dokarimesa: Κυπριακό πρωτάθλημα στη φωτιά!

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Κυπριακό πρωτάθλημα στη φωτιά!

Καλό απόγευμα σε όλους,

Αύριο ξεκινά ο τρίτος γύρος των play off στην Κύπρο και αναμένεται συναρπαστικός.
Πολλά ίσως να κριθούν ίσως και όχι! Μια ομάδα από την τετράδα μένει εκτός Ευρώπης και τα σενάρια είναι πολλά, πιθανά και απίθανα, εξ ου και ο τίτλος.

Πιθανό σενάριο 1 : Η Ομόνοια κερδίζει την Ανόρθωση και το Αποέλ την ΑΕΚ. Το Αποέλ θα χρειάζεται ένα βαθμό για να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο. Η Ομόνοια καπαρώνει την δεύτερη θέση και όλα παίζονται για την τρίτη θέση.

Πιθανό σενάριο 2 : Κερδίζει η Ανόρθωση και η ΑΕΚ. Σε αυτή την περίπτωση το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά με την Ομόνοια να κυνηγά την τρίτη θέση και το πρωτάθλημα να παίζετε ουσιαστικά μεταξύ Αποέλ και Ανόρθωσις.

Πιθανό σενάριο 3: Κερδίζει η Ομόνοια και η ΑΕΚ. Η Ανόρθωση κυνηγά Ευρώπη με την ΑΕΚ και την Ομόνοια κυριολεκτικά στον πόντο. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι μεταξύ Ομόνοιας και Αποέλ κρίνει πάρα πολλά και τότε όλες οι ομάδες τις τετράδας μπορούν να ονειρεύονται ακόμα και τίτλο.

Ότι είναι να γίνει θα το μάθουμε το σαββατοκυρίακο και το dokarimesa αύριο πρωί πρωί θα σας έχει έτοιμο το κουπόνι με τις καλύτερες τιμές από την Bwin και Meridianbet!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου