dokarimesa: MAXH ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

MAXH ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

  Μέχρι το τέλος θα κριθούν όπως φαίνεται τα πράγματα στο Ισπανικό πρωτάθλημα, για το πάνω και κάτω διάζωμα! Τρελοβδομάδα αυτή που πέρασε, με τις πρωτοπόρες ομάδες να χάνουν σημαντικούς βαθμούς και οι "Αιώνιοι" να μην εκμεταλεύονται την γκέλα της Ατλέτικο! Δραματικές εξελί3εις στην ζώνη του υποβιβασμού και τελικούς παραμονής θα έχουμε για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.






 

  
 Απο στιγμή σε στιγμή περιμένουμε ποιά απο τις "τρείς παρέες" θα πανυγηρίσει τον φετινό τίτλο της Ισπανικής Λίγκας. Ένα απο τα πιο δραματικά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα το φετινό, αφού πάνε χρόνια να δούμε τριπλή μονομαχία! Η Ατλέτικο έχει το προβάδισμα και το πάνω χέρι να διαχειριστεί την κατάσταση, έστω και αν έχασε απο την αδιάφορη Λεβάντε! 

ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΙΤΛΟΥ ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
  1. Νίκη στον αγώνα με την Μάλαγα και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Μπαρσελόνα την Έλτσε.
  2. Νίκη στον αγώνα με την Μάλαγα και να μην χάσει απο την Μπάρσα τελευταία αγωνιστική.
  3. Ισοπαλία με Μάλαγα και να μην χάσει στο Καμπ Νού.
  4. Ήττα απο Μάλαγα αλλά να νικήσει μέσα στην Βαρκελώνη. Σε περίπτωση ισοπαλίας με την Μπαρσελόνα (τουλάχιστο 1-1 και πάνω), να εύχεται ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Ρεάλ.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΙΤΛΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ
  1. Νίκη με Έλτσε και νίκη με Ατλέτικο εντός έδρας.
  2. Νίκη με Έλτσε και ταυτόχρονα ήττα της Ατλέτικο απο Μάλαγα. Ισοβαθμία και τελευταίο παιχνίδι να θέλει έστω και ισοπαλία 0-0 με την Ατλέτικο, αφού ταυτόχρονα δεν κερδίσει ούτε η Ρεάλ.
  3. Ισοπαλία με Έλτσε και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Ατλέτικο. Τελευταίο παιχνίδι να κερδίσει τους Μαδριλένους και να μην κερδίσει η Ρεάλ σε ένα απο τους δύο αγώνες!
  4. Ήττα απο Έλτσε και ταυτόχρονα ήττα και η Ατλέτικο. Τελευταία αγωνιστική νίκη και ήττα της Ρεάλ ένα απο τους δύο αγώνες της. Σε περίπτωση που η Ρεάλ πάρει 4 βαθμούς τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία και θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων, στην οποία θα κριθεί μεταξύ της Μπάρσελονα (67) και της Ρεάλ (66)!!! Η Ατλέτικο έχει (51) γκόλ διαφοράς αυτή την στιγμή.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΙΤΛΟΥ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
  1. Νίκη με Θέλτα και να χάσει η Ατλέτικο. Τελευταία αγωνιστική να νικήσει και να έρθει Χ το ντέρμπι.
  2. Νίκη με Θέλτα, ισοπαλία της Ατλέτικο και να μην κερδίσει η Μπάρσα. Τελευταίο παιχνίδι νίκη με Εσπανιόλ και νίκη της Μπάρσα στο ντέρμπι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου