dokarimesa: Φιλικό στην Άπω Ανατολή

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Φιλικό στην Άπω Ανατολή

  Ιστορική φιλική αναμέτρηση χαρακτηρίζεται ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την Ιαπωνία, σήμερα 27/5/14 (13:30 μμ ώρα Κύπρου). Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπήσει ομάδα απο άλλη ήπειρο και μάλιστα σε τόσο μακρυνό ταξίδι.












    Η Εθνική μας ομάδα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, σε φιλικό αγώνα με την ομάδα την Ζαμπίας, στην Αφρική. Μάλιστα έχει αγωνιστεί και στο πρόσφατο παρελθόν στις γειτονικές χώρες, Συρία και Ιορδανία.
   




    Το παιχνίδι με την Ιαπωνία είναι προς τιμή μας, αφού οι ίδιοι επέλεξαν την Εθνική μας ομάδα και συγκεκριμένα ο προπονητής τους. Με Ιταλική καταγωγή ο τεχνικός των "Μπλέ Σαμουράϊ", επέλεξε την Κύπρο για την προετοιμασία του παγκοσμίου πρωταθλήματος, για να πάρει ιδέες απο την κοντινή μας Εθνική Ελλάδος, την οποία θα αντιμετωπήσουν στον όμιλο.
    Αρκετοί Ιάπωνες αγωνίζονται στο τοπικό τους πρωτάθλημα, όμως και αρκετοί αγωνίζονται στα Ευρωπαικά γήπεδα. Δύο απο αυτούς και μάλιστα τα αστέρια την ομάδας τους είναι ο Honda της Μίλαν και ο Kacawa της Μάντσιεστερ Γιουνάιτετ.


O HONDA αγωνίζεται στη Μίλαν












Ο KACAWA αγωνίζεται στην Μάντσιεστερ Γιουνάιτετ







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου