dokarimesa: Κουπόνι Στοιχήματος Τετάρτης 07/05/2014

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος Τετάρτης 07/05/2014

Κουπόνι Στοιχήματος Τετάρτης 07/05/2014

Καλημέρα φίλοι και φίλες τους στοιχήματος

Έχουμε καθοριστικά παιχνίδια σήμερα στο Κυπριακό πρωτάθλημα για αυτό το κουπόνι στοιχήματος σήμερα θα περιλαμβάνει μόνο αυτά. 



Ξεκινούμε με το πάνω διάζωμα και τα δύο ντέρμπι αιωνίων. Στο ντέρμπι της Λεμεσού η ΑΕΛ θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο πάνω στον αιώνιο κερδίζοντας το παιχνίδι και αναμένοντας στραβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη ο Απόλλων θέλει νίκη η οποία θα τον φέρει πιο κοντά στη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League. Στο άλλο ντέρμπι αιωνίων το ΑΠΟΕΛ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και η ΟΜΟΝΟΙΑ από 2 συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα του τριφυλλιού έχει καλή ψυχολογία και ψάχνει τη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για λόγους γοήτρου ενώ ο ΑΠΟΕΛ δεν θέλει να γκρεμίσει ότι έχτισε φέτος. Για τα δύο αυτά παιχνίδια υπάρχουν 9 πιθανά σενάρια τα οποία μπορεί να κρίνουν τον πρωταθλητή και τη δεύτερη θέση. Χωρίς να θέλουμε να καταντήσουμε βαρετοί και να αναλύσουμε όλα τα πιθανά σενάρια θα σας δώσουμε απλά την πρόβλεψη μας. 

Για το Ερμής-Ανόρθωση θα δώσω ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ερμή ο οποίος έδειξε φέτος πιο ικανός από την μεγάλη κυρία. 

Στο κάτω διάζωμα του βαθμολογικού πίνακα έχουμε το ντέρμπι στο Δασάκι μεταξύ Εθνικού και Άρη. Με νίκη και μόνο νίκη ο Εθνικός ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη έστω και προσωρινά... Η Δόξα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσει βαθμούς από την είδη υποβιβασμένη ΑΕΚ Κουκλιών και το ΑΕΚ Λάρνακας-Σαλαμίνα είναι μάλλον αδιάφορο. 

Δείτε τον πίνακα με τα προγνωστικά μας για τους σημερινούς αγώνες. Όπως είπαμε το κουπόνι στοιχήματος σήμερα συμπεριλαμβάνει μόνο ομάδες του Κυπριακού Πρωταθλήματος.

1
X
2
ΠΡΟΒΛΕΨΗ
ΑΕΛ
Vs
ΑΠΟΛΛΩΝ
X
ΑΠΟΕΛ
Vs
ΟΜΟΝΟΑ
2
ΕΡΜΗΣ
Vs
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
1
ΕΘΝΙΚΟΣ
Vs
ΑΡΗΣ
1
ΔΟΞΑ
Vs
ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ
1
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Vs
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
over


Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του Κυπριακού Πρωταθλήματος μετά το πέρας της 33ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου