dokarimesa: ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11/5/14

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11/5/14

  Η ποδοσφαιρική σεζόν 2013/14 πάει να τελειώσει και εμείς θα προλάβουμε να βγάλουμε κέρδος. Κυριακάτικο κουπόνι με σημαντικούς αγώνες σε Ιταλία και φιέστας τίτλου στην Αγγλία.












  Αρχή κάνουμε με την Μάντσιεστερ Σίτυ, η οποία ετοιμάζει την φιέστα της για τον φετινό τίτλο. Νίκη απο το πρώτο ημίχρονο και με το τέλος του αγώνα να βρίσκει τους "πολίτες" πρωταθλητές! Με τον Νάβας και τον Σίλβα, να μας δείχνουν το καθαρό 1/1.








   Ο Κακά να εξηγάει στον Σούπερ Μάριο ότι χρειάζονται να κάνουν το 2Χ3 μέχρι το τέλος και να καταφέρουν να τερματίσουν στην προνομιούχα 6η θέση, η οποία οδηγάει στο Γιουρόπα Λίγκ. Οι Ροσονέρι αυτό επιδιώκουν εδώ και καιρό και αυτό πρόκυτε να κάνουν. Νίκη και μόνο νίκη απέναντι στην αδιάφορη Αταλάντα εκτός έδρας.




  Για τα υπόλοιπα παιχνίδια, βλέπουμε την Σασουόλο να μην έχει άλλη επιλογή απο την νίκη. Βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται την νίκη για να ανασάνει. Η Ρόμα υποδέχεται την πλέον πρωταθλήτρια Γιούβε. Η Ρόμα θα παίξει για το γόητρο και να μην χάσει στην έδρα της. Τέλος το Λιβόρνο βρίσκεται στον πάτο και το παιχνίδι με την Φιορεντίνα μόνο γκόλ μπορεί να προσφέρει, δίνοντας το τελευταίο του παιχνίδι στην έδρα του.


Κουπόνι

Manchester City  HT/FT  1/1
AC Milan  1
Sassuolo 1
Roma 1/X Double Chance
Livorno Over

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου