dokarimesa: Κυπριακό Πρωτάθλημα στα χαρτιά...

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κυπριακό Πρωτάθλημα στα χαρτιά...

Θα έπρεπε να είχα ανεβάσει αυτό το άρθρο νωρίτερα αλλά δυστυχώς δεν είμαι επαγγελματίας αθλιογράφος και δεν διαθέτω αρκετό χρόνο να δημιουργώ σενάρια κτλ…

Θα αρκεστώ λοιπών σε δύο γεγονότα:


Ισπανία 17/05/2014: Ο αγώνας Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης τελειώνει ισόπαλος και η Ατλέτικο στέφεται πρωταθλήτρια. Την ίδια ώρα οι οπαδοί της Μπαρτσελόνας μένουν στην κερκίδα και χειροκροτούν την αντίπαλη ομάδα για το επίτευγμα της.

Κύπρος 17/05/2014: Τελευταία αγωνιστική στο Κυπριακό Πρωτάθλημα και ο αγώνας ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ κρίνει τον Πρωταθλητή. Στην ουσία έχουμε τελικό πρωταθλήματος όπου η ΑΕΛ στέφεται και με ισοπαλία πρωταθλήτρια. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την διεξαγωγή του αγώνα. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Προκλήσεις και από τις δύο κερκίδες. Διακοπή λόγω αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο στο 48. Επανέναρξη του αγώνα στο 51 και διακοπή μετά από 30 δευτερόλεπτα λόγω κροτίδας. Τραυματισμός ποδοσφαιριστή και διακοπή. Το πρωτάθλημα κρίνεται μάλλον στα χαρτιά.

Αυτή η αντίθεση μας υπενθυμίζει δύστυχος  ότι έχουμε πολλά ψωμιά να φάμε για να φτάσουμε στο επίπεδο μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων. Ίσως είμαστε η μοναδική χώρα που ο τίτλος κρίθηκε στα χαρτιά. Είναι ντροπή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι μια μαύρη σελίδα.

Πάρτε το χαμπάρι. Ο κόσμος θέλει να βλέπει μπάλα... 
          


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου