dokarimesa: Champions League 2nd day (19/2/14)

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Champions League 2nd day (19/2/14)

 Δεύτερη μέρα αγώνων τσιάμπιονς λίγκ και ακόμη δεν χορτάσαμε απο θέαμα! Απόψε έχουμε ακόμη δύο συναρπαστικους αγώνες, ένα στην Ιταλία και ένα στην Αγγλία. Για να δούμε αναλυτικά τις δύο αυτές αναμετρήσεις.












ΝΑ  ΚΡΑΤΙΣΕΙ  ΤΗΝ  ΣΗΜΑΙΑ  ΨΗΛΑ




   Ωραίο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στον Σαν Σίρο, με την Μίλαν να ψάχνει το καλό της κοστούμι, της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Μπορεί να μην διανύει την καλυτερή της φόρμα και γενικά την καλύτερη της χρονιά, όμως δεν παύει να είναι Μίλαν και μάλιστα με βαριά φανέλα! Το 2007 παρόμοια χρονιά με την φετινή για την ομάδα του Μιλάνου, επιβεβαιώνοντας την μεγάλη όμαδα κατακτώντας το Τσιάμπιονς Λίγκ για 7η φορά στην ιστορία της. Αυτο το ξέρει πολύ καλά και ο προπονητής (Σέντορφ) των ροσονέρι, ο οποίος το έχει κατακτήσει 4 φορές!!! 
  Για την Αθλέτικο δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Εδώ και καιρό ξέρουμε ότι κάνει μια εξαιρετική σεζόν! Ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα, και διεκδηκεί το τρόπαιο με αξιώσεις. Ωραία ομάδα, ωραίος προπονητής, όμως μπορεί και για αυτή την διοργάνωση? Ο χρόνος θα το δίξει ο οποίος φαίνεται να είναι υπέρ τους. 
  Οι δικές μας προβλέψεις για τον συγκεκριμένο αγώνα θα λέγαμε ότι γέρνει προς Μίλαν. Η ομάδα του Μιλάνου είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ιταλίας στον θεσμό και θέλει να κρατίσει την σημαία ψηλά. Αήττιτη στην έδρα της μέχρι στιγμής (Χ με Μπαρτσελόνα και Άγιαξ, Νίκη με PSV και Σέλτικ).  Άσος λοιπόν, με επιφύλαξη το 1-Χ double chance. 




ΟΙ   ΓΕΡΜΑΝΟΙ   ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ




   Σκληρή αναμέτρηση είναι και αυτή στο Λονδίνο, με τους κανονιέρηδες να υποδέχουνται τους Βαυαρούς για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αφού και πέρσι η κλήρωση έβγαλε το συγκεκριμένο ζευγάρι στην ίδια ακριβώς φάση. Περιμένουμε ένα πολύ ωραίο και χορταστικό ματς με τον Πέπ Γκουαρδιόλα να μην έχει στην διάθεση του το αστέρι της ομάδας, Φράνκ Ριμπερί. Οι κανονιέρηδες κάνουν πολύ καλή σεζόν και ελπίζουν φέτος να κατακτήσουν κάποιο τίτλο. Απο την άλλη η Μπάγερν τρέχει με χίλια απο την περσινή σεζόν και η πρόκληση για την ίδια είναι να κάνει το δεύτερο συνεχόμενο τρέμπλ!!! Για να το κάνει αυτό πρέπει να περάσει πρώτα απο το εμπόδιο της Άρσεναλ, η οποία επιθυμεί να πάρει την ρεβάνς. 
  Η ομάδα του Βενγκέρ μας έχει συνηθίσει να μην τα παρατάει εύκολα και να δείχνει χαρακτήρα στους αγώνες του Τσιάμπιονς Λίγκ. Αύτό θέλει να κάνει και απόψε. Γιαυτό και μείς για τον συγκεκριμένο αγώνα δίνουμε Οver 2.5 όπως και το Double Chance 1-X. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου