dokarimesa: ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΖΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΖΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

   Τρείς ενδιαφέροντες αναμετρήσεις του Europa League που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, για κέρδη και για άλλα.















ΞΑΝΑ  ΤΟ  ΓΣΠ  ΣΤΑ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ




    Το ΓΣΠ θα φιλοξενήσει και πάλι ευρωπαικό αγώνα για φέτος. Αυτή την φορά τον αγώνα της Δυναμό Κιέβου με την Βαλένθια για τον πρώτο αγώνα στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λίνγκ. Η τύχη τα έφερε έτσι μέτα απο την απόφαση της UEFA να διεξαχθεί ο αγώνας στο στάδιο της Λευκωσίας, με γηπεδούχο την Δυναμό, αφού ως γνωστό αυτές τις μέρες υπάρχουν σοβαρά επεισόδια στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Στο παρελθόν το ΓΣΠ είχε φιλοξενίσει και πάλι αγώνες ευρωπαικούς για δύο Ισραηλίτικες ομάδες, την Hapoel Haifa και την Maccabi Haifa.




   Όσο αφορά για τον αγώνα, θα φανεί αν η Δυναμό σταθεί δυνατή στο αγωνιστηκό χώρο και να μην επιρεαστεί απο τα επεισόδια που γίνονται στην Ουκρανία. Απο την άλλη οι νυχτερήδες μπορούν να εκμεταλευτούν αυτή την ευκαιρία αποφεύγωντας την καυτή έδρα που θα δημιουργούσαν οι Ουκρανοί στο Κίεβο.  




Η   ΜΑΧΗ  ΤΩΝ   ΑΕΤΩΝ



    Η μάχη των αετών στην Τούμπα, είναι ο αγώνας με το ελληνικό ενδιαφέρον. Η ομάδα της Θεσσαλινίκης δεν βρίσκεται στα καλύτερα της τον τελευταίο καιρό, με τον προπονητή της ομάδας να βρίσκεται στην πόρτα εξόδου. Κίνιτρο ο αγώνας με την Μπενφίκα για τον Δικέφαλο του Βορρά, να φορέσει το ευρωπαικό του κοστούμι και να παραμείνει στο κόλπο για την πρόκρηση. Δύσκολο το έργο του αφού έχει να αντιμετωπήσει τους περσινούς φιναλίστ της διοργάνωσης.
    Οι Πορτογάλοι επισκέπτοντε για δεύτερη φορά φέτος την Ελλάδα, με την πρώτη τους επίσκεψη να είναι και η πιο φαρμακερή, αφού ηττήθηκαν απο τον Ολυμπιακό με 1-0 στην φάση των ομίλων του Τσιάμπιονς Λίνγκ και ουσιαστικά έχασαν την πρόκρηση στους 16 της διοργάνωσης. Αυτή την φορά θα έρθουν με άγριες διαθέσεις και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό.




ΤΟ  ΠΑΘΗΜΑ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΜΑΘΗΜΑ



   Το πάθημα να γίνει μάθημα για την Μεγάλη Κυρία. Όπως και με τη Μπενφίκα να τα βάζει με τους Έλληνες, έτσι και η Γιουβέντους με τους Τούρκους! Η ομάδα του Τορίνου δεν κατάφερε να περάσει στην νόκ αούτ φάση του Τσιάμπιονς Λίνκ, τερματίζοντας τρίτη θέση πίσω απο την Γαλατασαράι, την οποία δεν κατάφερε να νικήσει. Αυτή την φορά θέλει να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο όσο πιο γρήγορα γίνεται και να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να μην περάσει ακόμη μια δραματική νύχτα στον επαναληπτικό αγώνα στην Τουρκία. 
  Το μεγάλο στοίχημα για τους Μπανκιονέρι είναι να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα τους!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου