dokarimesa: Κουπόνι Στοιχήματος (Κύπελλο Κύπρου)

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Κουπόνι Στοιχήματος (Κύπελλο Κύπρου)



Ημέρα Κυπέλλου σήμερα στη Κύπρο και τα προγνωστικά μας είναι έτοιμα. Έχουμε πλησιάσει το ταμείο αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό αλλά δεν το ακουμπήσαμε. Ελπίζω να το πράξουμε σήμερα με το κουπόνι μας.

Πρώτος αγώνας μεταξύ ΑΕΚ και Ερμή για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου. Αρκετές και σημαντικές απουσίες για την ΑΕΚ, χωρίς προβλήματα ο Ερμής του Νίκου Παναγιώτου που μετρά μόνο μια απουσία στην άμυνα. Δίνω under.

ΑΠΟΕΛ-ΑΛΚΗ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΓΣΠ με το φαβορί να είναι γνωστό. Η ΑΛΚΗ του Κωστάκη Καϊάφα θα παλέψει το παιχνίδια αλλά απέναντι της έχει ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. 1

Στο Τάσος Μάρκου η ΕΝΠ υποδέχεται τη Δόξα η οποία έχει ασπίδα το 1-0 του πρώτου αγώνα. Σε αντίθεση με τη Δόξα η ΕΝΠ δεν πείθει φέτος. Δεν νομίζω ότι θα δούμε πολλά γκολ σήμερα. Under.

Το Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η αναμέτρηση που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αδιαμφισβήτητα. Ξεκινώντας με τον Απόλλωνα, επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Γκαστόν Σανγκόι, απών ο Παππουλής. Ο Απόλλωνας είναι δυνατή, συμπαγής ομάδα αλλά τον τελευταίο καιρό έχει επηρεαστεί με τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί έναυσμα για τους παίχτες του κ. Χριστοφόρου να βάλουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί και να επανέλθει ηρεμία στα αποδυτήρια. Προβλέπετε σήμερα ο Απόλλωνας να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο με την επιδίωξη ενός γρήγορου γκολ. Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ κατεβαίνει στο Τσίρειο με όλα τα όπλα στη φαρέτρα και παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένη στη ‘‘μεταΛοτίνα‘‘ εποχή που διανύει. Στάροβλαχ και Κάσερες μετρούν μόνο νίκες στο πάγκο της ομάδας και έτσι και σήμερα θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους στείλει στους 4 του θεσμού. Λογικά στο σημερινό αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αμυνθεί και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα. Κλειδί στη σημερινή τακτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελούν οι γρήγοροι παίχτες που διαθέτει όπως οι Εφραίμ, Πλατινή και ο νεοαποκτηθέντας Ρούμπιο. Όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να γίνουν ασφαλές προβλέψεις για το κουπόνι στοιχήματος. Προσωπικά πιστεύω θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες αλλά δεν θα υπάρξει νικητής. X

Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά για το κουπόνι στοιχήματος :



1
x
2
 Πρόβλεψη
ΕΝΠ
vs
Δόξα
Under
ΑΠΟΕΛ
vs
ΑΛΚΗ
1
Απόλλων
vs
ΟΜΟΝΟΙΑ
x
ΑΕΚ
vs
Ερμής
Under
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου