dokarimesa: ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ

  Το μεγάλο ντέρπυ στην Μαδρίτη είναι αυτό που ξεχωρίζει στην 26η αγωνιστική της La Liga BBVA. Nτέρπυ κορυφής, μίσους και γοήτρου!













  Η πρωτεύουσα χωρισμένη στα δύο σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας (2/3/14 18:00). Με νίκη της Ρεάλ αυξάνονται οι πιθανότητες για τους μερένχες, οι οποίοι θα παραμείνουν στην κορυφή και ουσιαστικά θα απομακρύνουν την συμπολίτισσα τους Ατλέτικο απο την κατάκτηση του τίτλου. Στα κέφια τους βρίσκονται τελευτέως οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, με συντριβή στο Τσιάμπιονς Λίγκ επι της Σάλκε και το γνωστό τρίο ΒΒC, Benzema, Bale, Cristiano, να μην σταματά!


 
 Απο την άλλη η ομάδα του Ντιέκο Σιμεόνε ξέρει πολύ καλά ότι αυτό ίσως να είναι το καθοριστικό παιχνίδι για τον τίτλο. Θέλει την νίκη μέσα στην έδρα της για πολλούς λόγους, αφού το κομμάτι ψυχολογίας και αυτοπεπύθισης θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την συνέχεια. Θα είναι το όπλο της Ατλέτικο να το χρησιμοποιήσει μετά, για να κοντέψει στον τίτλο ακόμη πιο κοντά και να τον κατακτήσει για πρώτη φορά μετά απο το μακρυνό 1996!!!



 Diego Costa και David Villa αναμένονται να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να οδηγήσουν την Ατλέτικο στην κατάκτηση του τίτλου για 10η φορά στην ιστορία της!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου