dokarimesa: "Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ANFIΕLD ROAD"

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

"Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ANFIΕLD ROAD"

Liverpool και Arsenal διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπυ στην "Μεγαλόνησο"!  Η μονομαχία αυτών των δύο στην 25η αγωνιστική, με μπόλικο παρελθόν και συγκινήσεις αυτών των μεγάλων ομάδων....










   Η ομάδα του Λιμανιού ξέρει πολυ καλά ότι με νίκη στους πρωτοπόρους, θα μειώσει την διαφορά και θα μπεί και πάλι σε τροχιά τίτλου. Νίκη ζητούν και οι κανονιέρηδες, αφού με νίκη βγάζουν ουσιαστικά εκτός τους κόκκινους απο την διεκδίκηση του τίτλου και παραμένουν για ακόμη μια αγωνιστική πρώτοι στην βαθμολογία. Το over 2.5 θα έλεγα είναι μια πολύ καλή επιλογή!
  "Εξοχικό" κατάντησε το Άνφιλτ τα τελευταία χρόνια για τους κανονιέρηδες σε όλες τις διοργανώσεις, απο τις 8/4/2008 έχουν να χάσουν απο τους γηπεδούχους, και συγκεκριμένα στο "περιβόητο" παιχνίδι για το Τσιάμπιονς Λίγκ (4-2)!! Ακόμη ένα κίνητρο για την ομάδα του Ρότζερς να πάρει την νίκη και να σπάσει την κακή παράδοση. 
  Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στις 21/4/2009, ένα χρόνο μετά, όπου η Άρσεναλ πήρε μια γλυκόπικρη εκδίκηση απο τους κόκκινους έστω και με την ισοπαλία 4-4, αφού άφησε πίσω τους κόκκινους απο την διεκδήκιση του τίτλου. Δολοφόνος για τους πρωτευουσιάνους στο συγκεκριμένο ματς, ο "Τσάρος" Αντρει Αρσάβιν, ο οποίος πέτυχε και τα 4 γκόλ για την ομάδα του!! 
   








   Αυτή την φορά υπάρχει ένα μεγάλο πυροβόλο, ακούεις στο όνομα αυτού, Λουίς Σουάρες. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, παρόλο που σκοράρει ανελιπώς, στα ντέρμπυ δυσκολευέται... Αυτή την φορά θέλει να το πράξει μπροστά στο κοινό του!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου